Третьяков: "Кожен голос виборця дуже важливий"

Третьяков висловив свою авторитетну думку. Фото пресс-служби політика

Третьяков висловив свою авторитетну думку. Фото пресс-служби політика

События
19 октября 2012 13:17

Про це заявив опозиційний депутат Олександр Третьяков в інтерв’ю журналістам.

Чим більше людей проігнорує вибори й не прийде голосувати, тим більше буде можливостей для фальсифікації результатів голосування. Про це заявив опозиційний депутат Олександр Третьяков в інтерв’ю журналістам.

"Голос кожної людини, яка готова проголосувати проти влади, але не прийшла на дільницю, можуть використати зі своєю метою, - вважає політик. – "Вмотивовані" члени комісій, зможуть поставити позначку в порожньому бюлетені за "потрібного" кандидата".

Олександр Третьяков закликав киян не допустити такого плану. "Кожен голос – важливий, - заявив він. – Якщо не прийдете ви, прийдуть інші. Ті, кого купили. Ті, кого залякали. Ті, кому байдуже, за кого голосувати. Ті, хто за гроші ладен виносити бюлетені з дільниць, організовувати "каруселі" та різні провокації".

Депутат також висловив упевненість, що тільки разом із небайдужими громадянами опозиційні політики можуть зупинити кримінал.

Нагадаємо, що Олександр Третьяков балотується на парламентських виборах по мажоритарному округу № 218, що об’єднує частини Святошинського та Оболонського районів.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях