Наталія Королевська: Влада хоче наставити Україні "індійські роги"

Наталія Королевська:  Влада хоче наставити Україні "індійські роги". Фото прес-служби політика

Наталія Королевська: Влада хоче наставити Україні "індійські роги". Фото прес-служби політика

События
12 декабря 2012 15:46

"У своєму прагненні підтримати іноземні економіки на шкоду вітчизняним виробникам, влада доходить до абсурду. Імпорт в Україну м'яса буйволів з Індії - це черговий удар влади по українському тваринництву, яке і так знаходиться на межі виживання", - підкреслила вона.

Наталія Королевська нагадала, що з 1990 року поголів'я великої рогатої худоби в нашій країні скоротилося в 5,7 разів, а виробництво м'яса - більш ніж в 2 рази. "Україна, яка раніше повністю забезпечувала себе м'ясом та м'ясопродуктами, перетворилася на імпортера. Сьогодні на українських прилавках - польське сало, бразильська яловичина, німецька свинина і т.д. Тепер влада намагається нав'язати українцям ще й індійські роги. Замість впровадження програм з розвитку українського тваринництва, нарощування поголів'я худоби та збільшення виробництва м'яса, влада домовляється про стимулювання виробників та створення робочих місць за кордоном", - додала вона.

"І все це відбувається на тлі діри зовнішньоторговельного балансу, яка за 9 місяців цього року зросла на 20% у порівнянні з минулим роком. Тобто своїми діями влада не тільки вбиває вітчизняних виробників, але і робить все для підриву фінансової стабільності держави", - зазначила лідер партії "Україна - Вперед!".

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях