Bel Etage

Рейтинг заведения

0.0
У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
0
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

Bel etage/Cafe L'etage – унікальний для Києва чотирьохповерховий комплекс, загальною площею 1500 м.кв, розташований в центрі міста на вулиці Шота Руставелі 16.

- Bel etage займає два рівні (третій та четвертий поверх комплексу), розрахований на 1000 гостей. У клубі встановлено звукове обладнання L- Acoustic, сучасне світлове обладнання, облаштовано професійні гримерні кімнати, вентиляційна система, що здатна втримати прохолоду й під час аншлагового івенту, три гардероби для гостей. На другому рівні клубу є кімната для паління.

- Cafe L'etage займає других поверх комплексу й приймає від 150 до 350 гостей. Кухня ресторану космополітична, Шеф кухар Олег Панько поєднує кулінарні ідеї різних країн світу у своєму авторському баченні.

Інтер’єр Cafe L'etage був розроблений двома дизайнерськими студіями - Лофт Buro і Kleydesign. Головна особливість - це деталі, які створюють особливу атмосферу та надають затишок: незвичайної форми дзеркала, різнокольорові звірі на стінах, скляні перегородки, що були взяті з промислового заводу, великі дерев'яні столи в зоні бару, які можуть послужити ідеальним тлом для food-фото та яскраві лампи, що висвітлюють простір. Атмофера L'etage налаштовує на кількогодинні бесіди за пляшкою вина або на просту й одночасно вишукану вечерею. Проте й під час бізнес-ланчу в ресторані чимало гостей.

- Кухня. Ми не розкидуємося штампами, коли пишемо “унікальний комплекс ”. Bel etage не тільки поєднує концертну залу й великий сучасний ресторан, його кухня може забезпечити кейтеринг для тисячі дуже вимогливих гостей – а такі масштаби потребують не тільки команди крутих кухарів, а й великої площі тієї самої кухні, й відповідного технологічного обладнання. Тому коли ми говоримо, що комплекс Bel etage /Cafe L'etage - унікальний, це просто факти.

Ми щодня намагаємося стати краще, навчатися, рости. Працювати для вас.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...