Корисний весняний раціон від NOVUS

Корисний весняний раціон від NOVUS. Фото: NOVUS

З настанням весни люди все більше замислюються над правильним харчуванням, прагнуть оздоровити організм і покращити фігуру. У щоденному раціоні з’являється розмаїття овочів, фруктів, а жінки активно шукають у мережі рецепти корисних салатів та дієти, які б допомогли тримати себе у гарній формі.

Якщо у вас є велике бажання поліпшити свій раціон, але часу обмаль, NOVUS вже взяв цю відповідальну місію на себе, додавши у меню багато весняних салатів і легких страв.

"Тримати себе у гарній формі, харчуватись здоровою їжею можна, не обмежуючись відварним курячим філе. Аби клієнти могли отримувати користь від страв і задоволення від смаку, ми постійно вдосконалюємо меню", - діляться у Новус.  

Почнемо з вітамінізації - Майстри Смаку NOVUS пропонують урізноманітнити свій раціон салатами з цікавими смаковими поєднаннями та лише з натуральних складових:

Також Майстри Смаку підготували перелік страв для клієнтів, які прагнуть дотримуватися правильного харчування у Великий піст:

Нашу корисну підбірку сьогодні завершують овочі з соусом теріякі: запечені бебі-морква та кукурудза, спаржева квасоля, жовтий та червоний болгарський перець з соусом териякі.  

"Якісні інгредієнти, відсутність консервантів та свіжість продукції - і ваш організм обов’язково вам подякує гарним самопочуттям", - діляться в NOVUS.

 

Последние новости