Киевляне, давайте спасем Супергероя

Парень нуждается в жилье.

Юра готов снимать комнату! Фото из личного архива парня

На просторах социальной сети Фейсбук мы наткнулись на достаточно необычное сообщение Юрия Бабинца. Парню 30 лет, хотя, как он сам утверждает, выглядит на 28. Работает Юра чиф-копирайтером в рекламном агентстве. Чем же нас привлек его месседж? Читайте сами, и все поймете.

– Привіт, мене звати Юра і ось моя історія.

Ранок почався буденно: двічі переводив будильник поки snooze не виштовхнув мене з ліжка. Капці я знайшов не одразу, оскільки кожен вечір залишаю їх в різних місцях, тому босоніж пошкандибав в туалет.

Здавалося, це буде один із багатьох днів життя Супергероя. Але лихо підкралося у найнедоречніший момент.

Сатана явився нашому герою у подобі власника квартири і сказав, щоб наш герой йшов куди подалі із улюбленого помешкання. (будум тсссс!)

Наш герой ждет вашей помощи Фото: из личного архива парня

Знесилений, але спраглий до боротьби, наш герой мужньо прийняв виклик долі і подзвонив… мамі, потім друзям. Становище все дедалі і дедалі набуває рис катастрофи.

Протринькавши всі гроші під час відпочинку, супергерой спальних районів, харизмат і просто симпатяга наразі шукає до кого б можна було підселитися.

Бодай вийняти кімнату у ласкавих господарів і, залікувавши рани, знову кинути виклик вселенському злу!

Часу гаяти не можна! Адже десь в океанських глибинах заворушився Ктулху, ось-ось і тварюка прокинеться від тисячолітнього сну. Армади космічних винищувачів наближаються до Земної орбіти; в лабораторіях корпораціі "Амбрела" вже розробили прототип вірусу "Т", Аннушка розлила масло, а Партія Регіонів в купі з комуністами можуть отримати більшість у Раді.

Йдеться про всіх нас….

Супергерою потрібна допомога.

Супергерою потрібна кімната!

Платити обіцяю справно, за додатковою інформацією звертайтесь подумки або пишіть напряму.

[Некоторые слова и фразы Супергероя были заменены из цензурных соображений]

Последние новости