Всеукраїнський марафон "‎Вивчай англійську зараз"‎

Всеукраїнський марафон "‎Вивчай англійську зараз"‎ фото

Для всіх тих, кому карантин - не перешкода для нових знань, маємо круту новину! Перша в Україні Академія англійської мови STUDY Academy оголошує про старт безкоштовного Всеукраїнського марафону "‎Вивчай англійську зараз"‎.

Коли?

З 6 по 10 квітня.

Ми впевнені, ситуація налагодиться зовсім скоро - на всіх нас чекають нові подорожі, зустрічі, круті проекти та багато-багато спілкування (але вже віч-на-віч).

Мета Марафону:

Для кого цей Марафон?

Для учнів 1-6 та 7-11 класів, батьків та дорослих. Жителі всіх куточків України зможуть безкоштовно долучитися до Марафону.

Для дітей

Для батьків школярів

Корисні семінари та лекції для батьків від психологів та експертів:

Для дорослих

На дорослих слухачів Марафону чекають важливі теми англійською з носіями мови:

Участь у марафоні безкоштовна, за попередньою реєстрацією на сайті.

Про організатора марафону

Організатор марафону - STUDY Academy. Це найбільша академія англійської мови в Україні.

Викладачі марафону - це команда з 200 кваліфікованих українських вчителів та носіїв мови з Канади та США, що мають класифікації DELTA та CELTA. Ці класифікації дозволяють викладати англійську мову в будь-якій країні світу. Саме викладачі STUDY Academy вже зовсім скоро, у прямому ефірі, ділитимуться своїми знаннями та навчатимуть всю Україну англійської мови!

Команда вчителів STUDY Academy особисто розробляє освітні академічні програми та навчальні посібники, а також відвідує навчальні заклади за кордоном. Окрім того, в STUDY Academy працюють професори з Великої Британії, США та Канади з досвідом викладання в закордонних навчальних закладах.

Програми STUDY Academy поєднують вивчення англійської мови з академічною підготовкою, а навчання проходить за сучасними методиками університетів Великої Британії. У STUDY Academy ви можете підготуватися до іспиту IELTS, необхідного для вступу до закордонного ВНЗ, і навіть отримати атестат від школи США або Канади про повну середню освіту.

Пам'ятайте: знання - найкраща інвестиція. Розповідайте про марафон друзям та до зустрічі на уроках вже 6 квітня!

Последние новости