Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин - фото

"Із Novus потреба готувати зменшується або зовсім зникає" - якими кулінарними витворами будуть годувати відвідувачів у новому супермаркеті на Івана Пулюя, 8а.

19 червня розпочав роботу новий магазин Novus у Солом’янському районі Києва. Судячи із кількості відвідувачів відразу ж після відкрття, можна зробити висновок, що новий Novus тут дуже доречний.

Мережа вирішила підкорювати серця клієнтів свіжістю продукції та її якістю – саме цим пишається компанія Novus. "Для нас головне, аби клієнти заходячи до магазину, могли обрати необхідні товари навіть із заплющеними очима. Не витрачаючи час на перебирання овочів або фруктів у пошуках красивого яблука або свіжої зелені. Ми пильно слідкуємо за цим, тому наші клієнти вдячні за турботу, ми регулярно отримуємо гарні відгуки у наших соціальних мережах щодо свіжості фруктово-овочевої зони, власного виробництва Майстри Смаку: м’ясного відділу, кулінарії, випічку теж нахвалюють", - діляться у мережі.

Закупаючи продукти у супермаркеті, можна замовити піцу, і доки ви завершите продуктовий шопінг, запашна Маргарита, Прима (в залежності від ваших смаків), вже чекатиме на вас у зоні The Lunch. Вечеря або обід
врятовані. Томатний соус з травами, білий з анчоусами, сирна, м’ясна піца. Перелік позицій достатній, аби обрати бажану. Додаткова перевага у тому, що готують на ваших очах.

"Потрапляючи у Novus і побачивши такий великий вибір готових страв від Майстрів Смаку, готувати вдома після роботи вже і не потрібно. Ми даємо змогу витрачати вільний час клієнтів на сім’ю, хобі, або просто для відпочинку. Адже всі люди втомлюються на роботі, і працювати після роботи на кухні – додаткове випробування, якого Novus із задоволенням вас позбавить.", - кажуть у мережі. Тут на вибір традиційні страви з м’яса, риби, млинці, пироги, і безліч салатів. Але на традиційному салаті Цезар чи вінегреті у Novus не зупинялись, тому розробили безліч цікавих смакових поєднань: мангові заправки, соус пірі-пірі. До речі, готові страви завжди свіжі, ніяких учорашніх залишків, для мережі Novus це принципове питання.

Якщо ж ви віддаєте перевагу приготуванню страв вдома самостійно, то вибір свіжого м’яса, риби і морепродуктів вас напевно потішить. Охолоджена продукція, яка не було попередньо замороженою – це гордість мережі.

Щодо м’яса – воно від українських постачальників, якість підтверджують стандартами ISO, яких дотримуються у магазині, також у цехах мережі слідкують за температурою зберігання, аби клієнти завжди могли придбати найякісніше.

Не варто забувати про можливість перекусити не заходячи до супермаркету. На касі можна придбати хот-дог, сендвіч, напій і далі бігти по справах. Зручність і економію часу у мережі враховують. Незабаром наступне відкриття Novus, про всі новини можна дізнаватись також із соціальних сторінок мережі у Фейсбуці чи Інстаграм.

Последние новости