Не мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ

Не мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ

Як оформити ванну кімнату стильно? Які дизайни інтер'єру модні в цьому році? Які матеріали для ремонту вибирати, на які декори звернути увагу? Як перетворити просто ремонт у красивий дизайн і не заплутатися у власних ідеях?

Представляємо вам 5 ванних кімнат, які ви на власні очі можете побачити в салоні АГРОМАТ на вул. Шота Руставелі, 44.

1.

Дизайн в стилі лофт в актуальній обробці змішувачів фабрики Gessi - Cooper Brushed з окремостоячою ванною Cielo. Лофт цікавий тим, що він допускає наявність аксесуарів з інших напрямків дизайну. Тобто, не потрібно перетворювати власну ванну кімнату в санвузол промислового підприємства. У стилі лофт вітаються арт-об'єкти - картини, скульптури, фотопанно - адже цей напрям з'явився завдяки художникам.

2.

Окремостояча ванна Treesse із дзеркальною панеллю відображає плитку, візуально збільшуючи приміщення. Акцентний елемент - плитка від La Faenza колекції ORO. Душова кабіна Duka представлена з безпечною системою плавного закриття дверей.

3.

Ванна кімната в сучасному стилі дає широке поле для реалізації найсміливіших задумів і рішень. Допускаються експерименти з кольоровим оформленням, фактурою і формою кожного елемента дизайну. Для дотримання стилістики необхідно використовувати максимально лаконічні і елегантні деталі. У ванній кімнаті з великим вікном прекрасно буде виглядати окремостояча ванна від Antonio Lupi зі штучного білого каменю Cristalplant.

4.

Неокласика - збірний образ класичних напрямків різних часів. Інтер'єр при цьому виглядає свіжо і сучасно. Варто лише відмовитися від помпезності та вичурності. Меблі італійської фабрики Oasis в композиції зі змішувачами Bongio ідеально гармоніюють з торшером фабрики Masiero.

5.

Меблі від фабрики Idea group з фасадом з античного дуба прекрасно впишуться в стилістику будь-якого інтер'єру. Згідно з тенденціями 2021 року, рішення, які наближають нас до природи все ще актуальні.

До речі, весь товар з шоурумів також можна придбати в салоні. За потреби менеджери прорахують необхідну кількість плитки саме для вашої ванної кімнати, а також нададуть послугу 3D-візуалізації.

АГРОМАТ на вул. Шота Руставелі, 44 – це 1100 кв. м плитки, сантехніки, меблів та інших товарів для облаштування ванної кімнати і всього будинку, що розмістилися в самому серці столиці. Тут представлена продукція таких брендів, як: Gessi, Cielo, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Antonio Lupi, Roberto Cavalli, PORCELANOSA, La Faenza, Bisazza та інших. Мережа пропонує найбільший в Україні вибір керамічної плитки та сантехніки. АГРОМАТ співпрацює з понад тисячею брендів з усього світу. Якщо товар не представлений в салоні, його можна привезти під замовлення.

 

Последние новости