Гари Хоффман

Афиша - Концерты - Гари Хоффман

Афиша - Концерты - Гари Хоффман

Гарі Хоффман – один з найвидатніших віолончелістів свого покоління. Міжнародне визнання музикант отримав після перемоги на конкурсі ім. Ростроповича в Парижі 1986 року. Виступає із найвідомішими оркестрами світу з такими знаними диригентами, як Андре Превін, Шарль Дютуа, Мстислав Ростропович, Пінхас Цукерман, Енрдю Девіс, Герберт Блумседт, Кент Нагано, Хесус Лопез-Кобос, Джеймс Лівайн та інші. Хоффман – бажаний гість таких престижних фестивалях, як Фестиваль Равінія в Чикаго, Музичний Фестиваль Мальборо, Музичний Фестиваль в Аспені, Міжнародний фестиваль в Баті (Англія), Фестивалі в Евіані, Гельсінкі, Вербьє, Фестиваль Mostly Mozart в Нью-Йорку, Музичний фестиваль землі Шлезвіг-Гольштейн (Північна Німеччина), Фестиваль в Стрезі (Італія), Міжнародний фестиваль в Кольмарі, Тулонський фестиваль (Франція) тощо.

Постійний учасник різноманітних струнних квартетів, серед яких – Емерсон-квартет, Квартет Токіо, Борромео-квартет, Квартет Ізаї. Від 2011 року Хоффман працює в престижному Музичному коледжі імені Королеви Єлизавети в Брюссел,і де отримав посаду професора-резидента по класу віолончелі. Гарі Хоффман грає на віолончелі роботи Ніколо Аматі 1662 року, яка раніше належала американському віолончелісту та педагогу Леонардо Роузу. Валерій Соколов – визнаний у світі молодий український скрипаль. Про 18-річного музиканта знято фільм "Скрипка в душі" знаменитого французького режисера Бруно Монсенжона, автора документальних стрічок про знаних музикантів. Соколов народився у Харкові.

Навчався в Харківській спеціальній музичній школі. 1999 року після виступу на юнацькому міжнародному конкурсі скрипалів ім. Пабло Сарасате в Памплоні отримав грант Фонду Володимира Співакова на продовження навчання в лондонській Школі скрипалів Ієгуді Менухіна. Продовжив навчання в лондонському Королівському коледжі музики в класі Фелікса Андрієвського. 2011 року закінчив аспірантуру Франкфуртської Вищої школи музики і театру / Кронбергської академії. Нині - аспірант Віденської консерваторії (клас Бориса Кушніра). Валерій Соколов - постійний учасник фестивалів Вербьє (Швейцарія) і Аспен (США), Фестивалю Французького радіо (Франція), Фестивалю імені Менухіна (Швейцарія) та інших. Як виконавець камерної музики, співпрацював з такими відомим музикантами як Міша Майський, Гарі Хоффман, Леонід Горохов, Гідон Кремер, Вадим Рєпін, Денис Мацуєв, Юліан Рахлін, Квартет Шимановського, Кетрін Стотт, Вікторія Постникова, Ігор Четуєв та інші. Валерій Соколов - автор ідеї та художній керівник Міжнародного фестивалю камерної музики "Музичні вечори", який проходив в Харкові в 2010 і 2011 роках. До 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною і США Національний камерний ансамбль "Київські солісти"

Солісти – ВАЛЕРІЙ СОКОЛОВ (скрипка), ГАРІ ХОФФМАН (віолончель) США Диригент – ВІТАЛІЙ ПРОТАСОВ Програма: А. Вівальді – Концерт для віолончелі для скрипки з оркестром сі-бемоль мажор, RV. 547 Ф. Шуберт – Квінтет до мажор, тв.163 Й. Брамс – Концерт для скрипки, віолончелі і оркестру ля мінор, тв. 102 Квитки продаються у касі філармонії -(044) 278-16-97, в театральних касах м.Києва та онлайн :

http://filarmonia.com.ua/afisha/vaoyeukm_fsnsosv_gauk_shschchpar/

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях