Абонемент № 7 - "Искусство фортепианной игры"

Афиша - Концерты - Абонемент № 7 - "Искусство фортепианной игры"

Афиша - Концерты - Абонемент № 7 - "Искусство фортепианной игры"

 Денис Прощаев (Німеччина) Ім"я піаніста Дениса Прощаева добре відоме меломанам Києва та інших українських міст, де він виступав вже неодноразово і щоразу із великим успіхом. Денис народився в Бресті, але навчався в Києві, де штудіював мистецтво фортепіанного виконавства під керівництвом Ірини Ліпатової. Відтак продовжив навчання у Вищій школі музики і театру (Hochschule) в Ганновері у класі легендарного піаніста, професора Володимира Крайнєва.

Денис Прощаєв - лауреат музичного конкурсу ARD від 2002 року. Концертував із такими колективами, як Мюнхенський філармонічний оркестр, Оркестр Південно-Західного радіо Німеччини (Штутгарт), Німецький симфонічний оркестр Берліна, Оркестр Чеської філармонії, Датський національний симфонічний оркестр та ін. Має записи на радіо і телебаченнні: NDR (Німеччина), Радіо Баварії, Radio de la Suisse Romande (Швейцарія). 2006 року на фірмі Sony BMG вийшов перший компакт-диск Дениса Прощаєва із записом музики Жана-Філіппа Рамо, що отримав високу оцінку критиків. У програмі свого чергового концерту в Національній філармонії України піаніст поєднає стилі бароко, романтизму і модернізму початку ХХ століття.

Програма: Й.С. Бах – Прелюдія і фуга мі мажор, BWV 854 – Прелюдія і фуга мі мінор, BWV 855, Партита мі мінор, BWV 830 С. Прокоф’єв – Ромео і Джульєтта перед розлукою (із циклу "10 п’єс з балету "Ромео і Джульєтта") Ф. Шуберт – Три п’єси для фортепіано, D. 946

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях