Даниэль Рьон (скрипка) Германия

Афиша - Концерты - Даниэль Рьон (скрипка) Германия

Афиша - Концерты - Даниэль Рьон (скрипка) Германия

Даніель Рьон – музикант з відомої династії, його дід і батько були концертмейстерами в Берлінській філармонії Фуртвенґлера та Баварського симфонічного оркестру.

Виступав з англійським та шведським камерним оркестром, Sinfonia Rotterdam, Orquesta Sinfonica Islas Baleares, Мюнхенським камерним оркестром, Норвезьким камерним оркестром, Deutsches Kammerorchester в Берліні та Одеським філармонічним оркестром. Давав концерти у таких залах, як Берлінська філармонія, Карнегі-Холл, Wigmore Hall, Gasteig Мюнхен, Festspielhaus Баден-Баден, Відень Konzerthaus, KKL Люцерн і Concertgebouw Амстердама.

Грає також у камерних ансамблях, де його партнерами є Джулія Фішер, Ліза Батіашвілі, Арабелла Штайнбахер, Вілде Франг, Августин Хадейч, Нілс Монкемейер, Антуан Тамістів та Готьє Капусон. Описуючи гру Даніеля Рьона, критики відзначають вражаючу техніку, віртуозність, опору на традиції найвидатніших скрипалів минулого століття, зокрема Руджеро Річчі, який так відгукнувся про Рьона:

“Його стиль - це відблиск гри минулих майстрів!” Абонемент № 6 – "МУЗИКА ДЛЯ СТРУННИХ" ДАНІЕЛЬ РЬОН (скрипка) Німеччина Київський камерний оркестр Програма: Й.С. Бах – Концерт № 1 для скрипки з оркестром ля мінор Е. Елгар – Інтродукція і алегро В.А. Моцарт – Маленька нічна серенада, К 525 Й. Гайдн – Концерт для скрипки і струнних до мажор Б. Бріттен – Проста симфонія 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях