Симфоническое измерение

Афиша - Концерты - Симфоническое измерение

Афиша - Концерты - Симфоническое измерение

Ігор Четуєв (фортепіано).

У другому концерті абонементу "Симфонічний вимір", автором та ініціатором якого є диригент Микола Дядюра, прозвучать твори Йоганнеса Брамса та Фелікса Мендельсона. Соліст – Ігор Четуєв (фортепіано). Програма: Й. Брамс – Концерт № 1 для фортепіано з оркестром ре мінор, тв. 15 Ф. Мендельсон-Бартольді – Симфонія № 3 "Шотландська", тв. 56 Ігор Четуєв – один з найталановитіших українських піаністів сучасності, лауреат Міжнародного конкурсу юних піаністів Володимира Крайнєва у Харкові та Міжнародного конкурсі піаністів імені Артура Рубінштейна в Ізраїлі.

На сьогоднішній день Четуєв є професором Вищої школи музики і театру Ганновера. Гастролював у понад 40 країнах світу. Неодноразово брав участь у престижних міжнародних музичних фестивалях – у Кальмарі (Франція), Гштадті (Швейцарія), Брауншвейзі (Німеччина) та ін.

Як соліст виступав з Національним симфонічним оркестром України, Симфонічним оркестром Національної філармонії, національними оркестрами Франції і Бельгії, філармонічними оркестрами Санкт-Петербурга, Гааги і Люксембурга, Ізраїльським філармонічним та Ізраїльським камерним оркестром, Державним камерним оркестром "Віртуози Москви" та багатьма іншими. Співпрацював із такими видатними музикантами, як скрипалі Валерій Соколов і Андрій Бєлов, віолончеліст Ксавьє Філліпс, гобоїст Олексій Огринчук та інші. Квитки онлайн: 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях