Фридерик Шопен. Инесса Порошина (фортепиано)

Афиша - Концерты - Фридерик Шопен. Инесса Порошина (фортепиано)

Афиша - Концерты - Фридерик Шопен. Инесса Порошина (фортепиано)

Відома українська піаністка Інеса Порошина, солістка Національної філармонії України, подарує вечір Фридеріка Шопена.

Меланхолійні вальси, запальні мазурки, драматичні полонези польського класика стануть своєрідними вісниками весни, що незабаром прийде. Інеса Порошина закінчила Київську державну консерваторію ім. П.І.Чайковського (клас О.Г.Холодної). Виконувала із провідними оркестрами України фортепіанні концерти Моцарта, Гріга, Бетховена, Шопена, тощо. Має сольні записи на Українському радіо і телебаченні, а також записи із багатьма закордонними та українськими солістами і співаками.

брала участь у міжнародних фестивалях, таких як "Кларнетиссімо" (Бельгія), Шопен-фест ( Радомишль) та ін. На запрошення компанії ESS.A.Y.RECORDING записала і видала у Нью-Йорку 6 сольних компакт-дисків - із фортепіанними мініатюрами А.Лядова, та всіма сольними фортепіанними творами А.Дворжака (проект, що на сьогоднішній день немає аналогів) Твори Фридеріка Шопена виконувала на багатьох площадках, у тому числі на батьківщині композитора у Желязовій Волі (Польша), у місті Вальдемосса на Майорці (Іспанія), де проходить відомий фестиваль на честь композитора.

Гастролювала у Польщі, Вірменії, Італії, Бельгії, Нідерландах та інших країна. веде активну концертну діяльність в Україні.  

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях