Мистичность музыки Баха

Афиша - Концерты - Мистичность музыки Баха

Афиша - Концерты - Мистичность музыки Баха

Його музика ніжна, ніби перші весняні паростки; його музика стрімка, ніби свіжий вітер; його музика глибока як море, що ховає містичні таємниці. Його творчість ніби безмежний океан, що об*єднує минуле, сьогодення та заглядає у майбутнє. Музика його ніби струмок, що живить спрагу; вона несе із собою стрімкою річкою роздумів та переростає у гуркотливий водоспад емоцій та потужного звучання.

Бах у кожного свій. Хтось наспівує його музику, навіть не здогадуючись про авторство; хтось відшліфовує бахівською поліфонією технічні прийоми виконавства; хтось ніби камертоном настроює своє світосприйняття у гармонійній побудові всесвіту. Музика Баха надихає на створення поезій та картин, нехай навіть тільки у нашій уяві. А буває, що, почувши вірш, в голові починає звучати музика. Музика Й.С.Баха.

Поезії, які будуть представлені на музично-поетичному вечорі 29 березня, не були написані спеціально під музичні твори Й.С.Баха.. Але в них, як і в музиці великого композитора, поєдналося Земне та Небесне, Людське та Божественне. І великим таїнством є те, звідки прийшли вони до нас: на яких хмарах складаються музичні гармонїї, яка сила змушує записувати поетичні слова на папері?... Поет Дмитро Санніков та солісти ансамблю "Фрески" запрошують вас відчути "Містичність музики Й.С.Баха"

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях