Саша Гринюк (фортепиано)

Афиша - Концерты - Саша Гринюк (фортепиано)

Афиша - Концерты - Саша Гринюк (фортепиано)

Бетховен Симфонічний оркестр НФУ. Саша Гринюк (фортепіано) Диригент - Выталій Протасов Програма: Концерт № 2 для фортепіано з оркестром сі-бемоль мажор. тв.19 Симфонія № 2 ре мажор, тв. 36 Якщо музика Моцарта зцілює і гармонізує, музика Бетховена надихає на подвиги. Бетховенську програму представлять філармонічний симфонічний оркестр та диригент Віталій Протасов. Бонусом концерту стане участь піаніста Олександра Гринюка, молодшого брата піаніста Олексія Гринюка.

Олександр Гринюк, випускник Національної музичної академії України та Гільдхольської школи музики і драми в Лондоні, зробив чудову кар’єру на Заході, де він знаний під іменем Саша Гринюк. Йому випала щаслива нагода займатися з такими видатними піаністами, як Альфред Брендель та Мюррей Перайя. Саша Гринюк – переможець понад десяти міжнародних фортепіанних конкурсів, учасник престижних фестивалів, бажаний гість найвідоміших концертних залів Європи, Південної та Північної Америки, Далекого Сходу й Азії.

Основою репертуару піаніста є класична музика. Критики відзначають в його грі точність, вишукане, абсолютно природне рубато, певну "електризованість" звуку. Його піанізм називають "піанізмом старого світу", в найкращому сенсі слова, де чути відгомін стилів Рубінштейна і Горовиця. 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях