Дуэт «Rulla Voita»

Афиша - Концерты - Дуэт «Rulla Voita»

Афиша - Концерты - Дуэт «Rulla Voita»

Дуэт "Rulla Voita", ансамбль "Киевские солисты" 15 січня у Національній філармонії України разом із ансамблем "Київські солісти" виступить "Rulla Voita". "Rulla Voita" – це дует артистів Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України, скрипальки Олександри Васильєвої та перкусіоніста Дмитра Ульянова. Дует "Rulla Voita" виник навесні 2018 року і має цікаву історію появи. Так, першим виступом було соло музикантів у супроводі оркестру в одному із концертів фестивалю "Київські літні музичні вечори".

Несподівано для "Rulla Voita", цей момент став успішним стартом самостійного концертного життя ансамблю. І це – абсолютно природно. Адже, магія тембрів – погодьтеся, досить незвичного поєднання вібрафону чи марімби зі скрипкою – зачаровує від перших звуків! Наступним кроком, який остаточно зафіксував сценічне життя "Rulla Voita", була співпраця зі знаною українською композиторкою Вікторією Польовою. В січні 2019 року, під час авторського концерту композиторки, саме "Rulla Voita" виконали київські прем’єри тих творів, які Вікторія написала для скрипки та вібрафону чи марімби із присвятою Гідону Кремеру та Андрію Пушкарьову. Відтоді, репертуар дуету розширюється і поповнюється, зокрема, й власними перекладеннями "Rulla Voita".

Так, Концерт Антоніо Вівальді, який звучатиме і цього вечора, написано італійським композитором для соло двох скрипок, а у версії "Rulla Voita" вперше в Україні звучав у Хмельницькому 2019 року. Подаруйте собі насолоду вишуканою класикою у версії унікального дуету "Rulla Voita", який цього разу виступить разом із ансамблем "Київські солісти" під керуванням Наталії Стець!

Програма: Й. С. Бах – Арія з оркестрової сюїти № 3 А. Вівальді – Концерт для двох скрипок з оркестром ля мінор (перекладення для скрипки і вібрафона "Rulla Voita") В.А. Моцарт – Адажіо і фуга до мінор А. П’яццолла – Концерт "Весна" із циклу "Пори року в Буенос-Айресі" (перекладення для скрипки і вібрафона "Rulla Voita") А. Пярт – Дзеркало у дзеркалі (аранжування "Rulla Voita") В. Польова – Послання одній простій людині Б. Бріттен – Проста симфонія (ІІІ частина) Г. Пелецис – Квітучий жасмин для скрипки, вібрафона і камерного оркестру.  

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях