Эннио Морриконе "Рыцарь Любви"

Афиша - Концерты - Эннио Морриконе "Рыцарь Любви"

Афиша - Концерты - Эннио Морриконе "Рыцарь Любви"

19 січня знову звучатиме музика одного із найвідоміших кінокомпозиторів сучасності – італійця Енніо Морріконе. Окрім музики до кінофільмів, Морріконе також писав і камерно-інструментальну музику. Так, у 1985 році він мав тур Європою й особисто диригував оркестром у цих концертах. Енніо Морріконе написав музику до понад 400 фільмів і телесеріалів, знятих в Європі та США.

Цього разу на вас чекатимуть саундтреки з фільмів "Недоторканні", "Місія", "Хороший, поганий, злий", "Приходь одного вечора повечеряти", "За жменю динаміту", "Новий кінотеатр “Парадиз”", "Професіонал", "Одного разу в Америці", "Легенда про піаніста" у виконанні Національного академічного духового оркестру України (диригент – Михайло Мороз).

Аранжування Енніо Морріконе – дуже різні. У його сайдтреках можна почути почути і класику, і джаз, і італійський фолк, і авангард, і… рок-н-рол. І цього зимового вечора програма концерту "Лицар кохання" створить особливо теплий і святковий настрій! Музика до кінофільмів "Недоторканні", "Місія", "Хороший, поганий, злий", "Приходь одного вечора повечеряти", "За жменю динаміту", "На декілька доларів більше", "Новий кінотеатр "Парадиз"", "Професіонал", "Одного разу в Америці", "Легенда про піаніста". Національний академічний духовий оркестр України (диригент – Михайло Мороз). 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях