Фридерик Шопен

Афиша - Концерты - Фридерик Шопен

Афиша - Концерты - Фридерик Шопен

Антуанетта Міщенко (фортепіано).

Програма: 1. Ф. Шопен – Вальс ор. 42 №5 2. Ф. Шопен – Балада ор. 23 №5 3. Ф. Шопен – Мазурка ор.67 №2 4. Ф. Шопен – Экспромт-фантазія ор.66 5. Ф. Шопен – 12 етюдів ор.10 6. Ф. Шопен – 12 етюдів ор. 25 7. Ф. Шопен – Ноктюрн ор. 72 №1 Антуанетта народилася у 1992 році. Почала грати на фортепіано у шість років.

Вперше виступила на сцені у семирічному віці. З 2014 до 2017 року вона навчалася у Національній музичній академії ім. Петра Чайковського у видатного українського піаніста та педагога, професора Валерія Козлова. Антуанетта Міщенко є лауреатом низки міжнародних конкурсів. Зокрема, VІІІ міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця (V премія) та 1st Piano Island Festival (III премія). Антуанетта відвідувала майстер-класи відомих професорів, таких як Дмитро Алексєєв, Дмитро Башкіров, Михайло Буличев-Оксер, Сергій Едельман, Яков Касман, Ольга Керн, Володимир Овчинніков, Вадим Руденко, Ілля Шепс, Teresa Dussault, Norma Fisher, Claudio Martinez Mehner та Piotr Paleczny.

Вона є не тільки концертним виконавцем, але й волонтером та громадським активістом. Її ім’я вже увійшло в історію України, завдяки символічним мистецьким акціям та вуличним концертам класичної музики під час трагічних подій зими 2013-2014 року в Києві. Антуанетта грає музику різних композиторів та різних епох, але справжню подвижницьку роботу вона веде щодо популяризації української музики. У її виконанні музика українських композиторів постійно звучить і в Україні, і за кордоном. Подаруйте собі вечір насолоди вишуканою класикою!  

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Концерты
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях