Nadya Pereviznyk

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Nadya Pereviznyk

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Nadya Pereviznyk

Nadya Pereviznyk — фахівець з комунікацій. Надя психолог за освітою, зробила кар'єру в піарі та медіа-підприємництві й на власному досвіді знає, що таке інформаційна залежність. Досліджує її та бореться з нею одночасно і поділиться своїми напрацюваннями у темі.

Заглядаєте у смарфон без приводу і при будь якій нагоді, наприклад, чекаючи друзів? Відчуваєте залежність від месенджерів, стрічки і лайко-сердечок? Страждаєте від низької продуктивності, тривоги і життєвої розгубленості — все несеться, а ви не встигаєте? Помічаєте таку поведінку в близьких людей, дітей і колег? Можливо ви чули, що успішні технологічні стартапери обмежують час своїх дітей у гаджетах?

Топовий історик Ювал Хараррі практикує повний цифровий детокс на кілька тижнів щороку, а режисер фільму "Бетмен" Крістофер Нолан взагалі не носить з собою телефон. Як думаєте — чому? Спробуємо разом розібратися в темі цифрової залежності на базі свіжих досліджень науковців і відібраної літератури. Вагаєтеся, чи вам потрібно відвідати цю лекцію? Пройдіть тест цифрової залежності психолога Кімберлі Янг: http://bit.ly/30IZZ7E (так, треба буде трохи попрацювати у блокнотику). Якщо результати середні й вище — приходьте!

Розглянемо: — психологічні причини залежності від інформації; — основи цифрової та медіа гігієни; — прості речі рятують життя: як сформувати корисні медіа-звички. Буде цікаво — представникам креативного класу та медіа, малим підприємцям і стартаперам-початківцям, а також усім, хто сидить в мережі більше 2-3 год на день. 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях