Я повернулася. Люблю

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Я повернулася. Люблю

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Я повернулася. Люблю

17 жовтня о 18.30 відома українська телеведуча та громадська діячка Ольга Герасим’юк презентуватиме свою книгу в Києві. "Я повернулася. Люблю" - збірка есеїв та дорожніх нотаток, до якої увійшли тексти за більше ніж десять років.

Захопливі подорожі, знайомство з світом через призму людських доль і характерів, доленосні знайомства, втрати та віднайдення себе – про все це у чуттєвій розмові з Ольгою Герасим’юк та модераторкою Ольгою Мусафіровою. Чекаємо вас у Книгарні Є (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний. У книжці "Я повернулася. Люблю" на читача чекають знайомство з історією, культурою, звичаями та ментальністю багатьох народів, але насамперед тут будуть зустрічі з людьми.

Вдумлива й чутлива до найтонших деталей, до найглибших психологічних нюансів авторка (за сумісництвом — і героїня) не тільки розповість багато нового про барвистий і строкатий світ, а й нагадає призабуте, зупиниться перед сакральним, поміркує про вічне. Щире і просте, радісне й печальне, зворушливе і мудре на цих сторінках переплітаються, сходяться й розходяться, творять чутливі, як пульс, візерунки живої оповіді, де кожне слово пропущене крізь серце. 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях