Projector Lectorium

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Projector Lectorium

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Projector Lectorium

Projector Lectorium — це три повноцінних лекції від професіоналів індустрії + нетворкінг для тих, хто хоче обговорити враження, поділитися ідеями, або ж знайти partners in crime для нових проєктів. Перший Graphic Design Lectorium для графічних дизайнерів, арт-директорів і тих, хто цікавиться візуальними комунікаціями. Про великі проєкти у маленькій студії, комерційний та концептуальний дизайн і нові запити у графічному дизайні. Спікери: Nonna Starushchenko і Glib Kaporikov, Studio LLIWELL. 

Тема:

Ода комплексним проєктам Комплексний підхід та робота над великими багатоскладовими проєктами більше не прерогатива великих агенцій. Бутикові студії справляються з ними не гірше, якщо знають як. Розповімо про те, як зберегти цілісний образ проекту, нерви, час і гроші.

— Чому комплексні проєкти клієнту вигідніші за звичайні;

— Логічний нерозривний зв'язок між етапами та частинами проекту;

— Особливості арт-дирекшну;

— Стосунки з клієнтом. Lera Shaposhnikova, Orchidea

Тема:

Комерційний vs Концептуальний дизайн Коли дизайнер працює для бізнесу, він витрачає сили не на благо світу, а для заробітку грошей. З кожним проектом ми ставимо нові челенджі, але вони всі в області краси та пошуку унікальної форми. Якщо задуматися над сенсом і метою графічного дизайну, то можна змінити трохи більше.

— Які проблеми вирішує графічний дизайнер сьогодні?

— Як комерційний дизайн впливає на кожного з нас і індустрію? Як концептуальні ідеї можуть бути корисні світу і розвивати особистість дизайнера? Anton Ivanov, CREVV

Тема:

Що робити в 2020 Поговоримо про нові запити на функціонал в сфері айдентики. Час не просто йде, а стрімко несеться. Те що було актуально робити ще рік тому зараз вже не має сенсу. До чого готуватися графічним дизайнерам?

Для кого:

— графічних дизайнерів, які хочуть отримати нові знання та зрозуміти, куди рухатися у професії;

— арт-директорів, які хочуть поглянути на свою роботу під іншим кутом;

— усіх, хто цікавиться візуальними комунікаціями.

На Лекторіумі ви отримаєте відповіді на свої професійні питання, побачите можливості та напрямки для розвитку і отримаєте натхнення для власних проєктів. 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях