Animation Lectorium

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Animation Lectorium

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Animation Lectorium

Можливо, ви не знали, але в Україні живуть і працюють надзвичайно круті аніматори — їх ми і покликали на Animation Lectorium. Щоб надихнутися на нові проєкти і нові підходи у роботі. У програмі: Микита Кравцов, засновник студії анімації та школи Pause to Play. Автор книги "Історія анімації: як народжується мистецтво". Створив офіційне промо-відео для Hyperloop Ілона Маска, анімацію для наукових проєктів у космічній галузі, організував тривимірну анімаційну AR-виставку, присвячену кресленням да Вінчі.

Тема: Анімація в науці та мистецтві. — як ми працювали над проєктом Hyperloop; — тонкощі створення анімації в галузі науки; — AR та анімація в мистецтві; — як організовувати свою анімаційну виставку; — перспективи роботи з найскладнішою анімаційної програмою Houdini. Оксана Дьоміна, senior animator в Postmodern, 2D, 3D character animator, супервайзерка анімації, сторібордистка, у професії 20 років. Тему анонсуємо згодом. Олег Маламуж, сторібордист, режиссер, продюсер та арт-директор. 24 роки в анімації та 15 років в анімаційній рекламі. Супервайзер сторібордів у проєкті "Мавка", режисер повнометражних мультфільмів "Роксолана", "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" студії Анімаград.

Тема: Відмінності в школах анімації: як створити анімацію, що запам'ятовується і знайти свій стиль. — особливості використання 12 принципів анімації в американських, французьких та японських школах; — принципи створення анімації, що запам'ятовується; — як знайти свій стиль для авторського проєкту; Буде корисно: — аніматорам, — випускникам курсів з анімації, — риггерам, моделлерам, гейм аніматорам, — художникам, дизайнерам, visual motion artists для кращого розуміння анімації, — тим, хто вирішив освоїти анімацію як професію, — тим, хто цікавиться анімацією та станом справ в індустрії.

 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях