Корисний весняний раціон від NOVUS

Корисний весняний раціон від NOVUS. Фото: NOVUS

Корисний весняний раціон від NOVUS. Фото: NOVUS

Досуг и еда
19 марта 2021 11:12

З настанням весни люди все більше замислюються над правильним харчуванням, прагнуть оздоровити організм і покращити фігуру. У щоденному раціоні з’являється розмаїття овочів, фруктів, а жінки активно шукають у мережі рецепти корисних салатів та дієти, які б допомогли тримати себе у гарній формі.

Якщо у вас є велике бажання поліпшити свій раціон, але часу обмаль, NOVUS вже взяв цю відповідальну місію на себе, додавши у меню багато весняних салатів і легких страв.

"Тримати себе у гарній формі, харчуватись здоровою їжею можна, не обмежуючись відварним курячим філе. Аби клієнти могли отримувати користь від страв і задоволення від смаку, ми постійно вдосконалюємо меню", - діляться у Новус.  

Майстри Смаку NOVUS пропонують урізноманітнити свій раціонМайстри Смаку NOVUS пропонують урізноманітнити свій раціон

Почнемо з вітамінізації - Майстри Смаку NOVUS пропонують урізноманітнити свій раціон салатами з цікавими смаковими поєднаннями та лише з натуральних складових:

  • Салат з ніжним качиним м’ясом, до якого додали грушу і сир фета, доповнили хрумким салатним листям та заправкою з нотками імбиру та лимону
  • Вишуканий салат з сиром брі, мікс-салатом, доповнений волоськими горіхами, яблуками, та журавлиною. Поєднано з пікантною медовою заправкою з нотками часнику
  • Салат Оранж, у якому запечене соковите філе індички поєднали з апельсинами, зернами гранату, мікс - салатом, руколлою та заправкою на основі солодкого чілі-соусу
  • Салат з манго і курячою печінкою, де хрумке листя салату у витонченому поєднанні зі стиглим манго та ніжною курячою печінкою. Смак підкреслено пікантним соусом на основі гірчиці та меду
  • Поціновувачам морепродуктів - салат з маринованими мідіями, салатним міксом, пекінською капустою, помідорами та маслинами.

Майстри Смаку підготували перелік страв для клієнтів, які прагнуть дотримуватися правильного харчуванняМайстри Смаку підготували перелік страв для клієнтів, які прагнуть дотримуватися правильного харчування

Також Майстри Смаку підготували перелік страв для клієнтів, які прагнуть дотримуватися правильного харчування у Великий піст:

  • Салат "Квітень", де вже в назві закладено весняну свіжість і легкість: редис, бебі-морква, свіжі огірки, ароматна кінза, мікрогрін редиса, чорний кунжут та часник.
  • Салат із запеченим буряком та гарбузом, з додаванням гарбузового насіння та пікантною заправкою пірі-пірі.
  • Асорті салат з цілим вітамінним комплексом: цвітна капуста, броколі, перець болгарський та свіжі огірки.

Нашу корисну підбірку сьогодні завершують овочі з соусом теріякі: запечені бебі-морква та кукурудза, спаржева квасоля, жовтий та червоний болгарський перець з соусом териякі.  

"Якісні інгредієнти, відсутність консервантів та свіжість продукції - і ваш організм обов’язково вам подякує гарним самопочуттям", - діляться в NOVUS.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях