Компанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні

В Харкові відкрився 100-й в Україні МакДональдз

В Харкові відкрився 100-й в Україні МакДональдз

Досуг и еда
21 мая 2021 17:07

Ювілейний заклад відкрився у Харкові. 
Наразі компанія налічує 100 ресторанів у 22 містах України

21 травня у Харкові відкрився 100-й ресторан МакДональдз в Україні. Компанія послідовно дотримується оголошеної стратегії прискорення розвитку і відкриття нових ресторанів у регіонах. Зокрема, цей ресторан  – вже другий заклад у цьому році, відкритий у регіонах: у квітні компанія відкрила перший ресторан у Івано-Франківську. У планах МакДональдз на 2021 рік – вкласти у розвиток майже 42 млн доларів США. Обсяг інвестицій у відкриття нових закладів та реновацію наявних від початку роботи компанії в Україні склав майже 300 млн доларів США.

Компанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні  фотоКомпанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні фото

Ювілейний ресторан МакДональдз відкрився у Харкові, в ТЦ Нікольський за адресою вул. Пушкінська, 2А. Ресторан представлений у форматі фудкорту та пропонує відвідувачам скористатися всіма перевагами МакДональдз. Зокрема, до послуг клієнтів є 7 терміналів самообслуговування, експерти з гостинності, обслуговування за столиками і три лінії приготування страв.

Компанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні  фотоКомпанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні фото

Відкриваючи новий ресторан, МакДональдз інвестує у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками і формування системи кругової роботи з відходами через пошук партнерів у регіоні. Наступні відкриття ресторанів МакДональдз плануються у Білій Церкві, Запоріжжі, Києві, Луцьку та Хмельницькому.

Цікаві факти:

Компанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні  фотоКомпанія МакДональдз відкрила 100-й ресторан в Україні фото
  • Найбільш популярними закладами є ресторани на Вокзальній площі в Одесі та в Києві  – традиційно вони входять до найбільш відвідуваних серед 35 тисяч ресторанів МакДональдз у світі. 
  • Перший ресторан МакДональдз відкритий 24 травня 1997 року на м. Лук’янівська у Києві.
  • Кожна страва в МакДональдз проходить близько 100 перевірок на різних етапах приготування.
  • Стандарт обслуговування з моменту оплати замовлення до його отримання у залі становить 90 секунд, а на МакДрайв —  120 секунд.
  • 60% постачальників МакДональдз —  українські виробники.
  • Безпека і здоров’я клієнтів —  № 1 у меню МакДональдз. Працівники що три години змінюють маски, а рукавички — щогодини. Усі поверхні в залі та кухні дезінфікуються кожні чотири години.
  • Найулюбленіші страви українців — Біг Мак, картопля фрі, МакФлурі та кава лате.
  • У МакДональдз Україна працює близько 10 тисяч людей, з яких 60% — жінки.

_____________________________________________________________________________________

Про МакДональдз в Україні

МакДональдз в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. Компанія налічує 100 ресторанів у 22 містах України. МакДональдз щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. МакДональдз в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер "Фундації Дім Рональда МакДональда" в Україні.

Додаткову інформацію ви знайдете на офіційній сторінці mcdonalds.ua, а останні новини — у наших соціальних мережах: https://www.facebook.com/McDonaldsUA/ та instagram.com/mcdonaldsukraine/.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях