Любов на відстані: як захистити найрідніших

Любов на відстані: як захистити найрідніших

Любов на відстані: як захистити найрідніших

Досуг и еда
22 октября 2021 15:09

Батьки і діти – вічна тема. Спочатку вони не сплять ночей, турбуючись про нас, а потім ми виростаємо … і старенькі тато з мамою залишаються сам-на-сам зі своїми проблемами: хворим серцем, гіпертонією, а можливо навіть і з підступним COVID-19. Чи можна допомогти батькам зберегти здоров`я, коли вас немає поряд?

Турбота 24/7: знайдіть надійного помічника

Потрібні ліки, а в аптеку йти немає сил? Що робимо в таких випадках ми? Правильно, замовляємо ліки онлайн з доставкою додому. Та чи впораються з цією місією старенькі? Не кажучи вже про картку, на яку ви скинули гроші. Навряд чи ваша мати чи тато опанували навички електронного розрахунку. Тому вся надія на дітей, але вони живуть «у великому місті» за тисячі кілометрів від батьківської хати.

Однак будь-яка відстань – не перешкода, коли у вашому гаджеті є сайт Аптека 9-1-1. Чому саме він? По-перше, йому можна довіряти: він обслуговує клієнтів онлайн з квітня 2014 року. По-друге, усі ліки, що представлені аптеках цієї мережі ( їх на сьогодні вже понад 1200 в Україні!), а отже «відкриті» до замовлення онлайн, надходять лише від ліцензованих постачальників і зберігаються в належних умовах з суворим дотриманням температурних режимів та строків зберігання. Отже, ви можете не боятися жодного фальсифікату чи протермінованих препаратів – якість гарантована! По-третє, на цьому сайті щодня підбирають лікарські засоби для себе та близьких  понад 200 тисяч користувачів, тож чому б вам не стати одним з них? По-четверте, навігація на сайті дуже зручна, а оплату товару можна зробити онлайн, і тоді ваші рідні отримають потрібні засоби прямо вдома – доставка безкоштовна!

Рецепт? Не проблема!

Ліки за рецептом, навіть якщо його неможливо прочитати,  також можна замовити онлайн з доставкою прямо в руки мамі чи тату. Для цього досить надіслати фото рецепту у вайбер і консультант його розшифрує та підбере необхідні препарати.  На сайті є сервіс, який так і називається – «Замовлення по фото рецепту».

До речі, сайт бере участь у програмі «Доступні ліки», тому надасть допомогу в бронюванні необхідних лікарських засобів, а от забрати їх доведеться в аптеці. Однак, бігати по місту в пошуках потрібних препаратів належного дозування не потрібно – при бронюванні точно вкажуть адресу найближчої аптеки, де їх можна отримати.

Якщо комусь з близьких потрібна допомога доктора, а в поліклініку прийти вони не можуть, то допоможе сімейний лікар на сайті Аптека 9-1-1, який безкоштовно консультує 24/7. Перекажіть йому симптоми, і він не тільки встановить діагноз, а й підбере лікарські засоби, які ви замовите для своїх рідних. Лікування відбувається за офіційними протоколами, схваленими Міністерством охорони здоров`я України.

Ліки і товари на будь-який смак та гаманець

Без перебільшення можна сказати, що тут є майже всі сертифіковані в Україні лікарські засоби. До того ж, на сайті представлені ще й товари для здоров`я: вітаміни і БАДи, тонометри, глюкометри, пульсоксиметри, небулайзери, компресійна білизна, катетери, зонди, ортопедичні вироби та засоби догляду за прикутими до ліжка хворими тощо. Отже, ви зможете на відстані задовольнити будь-яку потребу ваших рідних. Це не тільки допоможе вчасно врятувати здоров`я стареньким та запобігти ускладненням, а й подарує батькам відчуття захищеності, яке дуже потрібне в ці непрості часи літнім людям.

Розкіш  бути поряд в наш складний час доступна не всім: заважає зайнятість та епідемічні обмеження, але піклування 24/7 ви можете собі дозволити з сайтом Аптека 9-1-1. Воно подовжить життя вашим батькам, а вам подарує відчуття упевненості, бо найрідніші знаходяться під належною опікою. І вони, і ви тепер можуть спати вночі спокійно!

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях