Червоний чи синій: Nemiroff створили авторські коктейлі до повернення Матриці - фото
Український бренд став партнером довгоочікуваного допрем’єрного показу фільму.
Легендарна “Матриця” повертається на екрани. Стрічка, на яку глядачі чекали майже двадцять років, стартує в прокаті вже за кілька днів. Світова прем’єра “Матриці: Воскресіння” та ексклюзивний допрем'єрний показ в Україні заплановані на 21 грудня.
Партнером показу в Україні та кількох європейських столицях став відомий український бренд Nemiroff.
З цієї нагоди, бренд Nemiroff підготував ексклюзивний подарунок для всіх фанатів “Матриці” - бренд-амбасадор Юрія Терлецька створила авторські коктейлі за мотивами фільму. Напої присвячені одній з найвпізнаваніших візитівок франшизи - червоній та синій пігулкам.
Спеціальним меню пригощатимуть на прем'єрних показах в кінотеатрах-партнерах. Так глядачі зможуть ще більше поринути в історію і відчути себе частиною картини, зробивши свій власний вибір між червоним та синім. Приготувати їх кіномани зможуть також вдома, повторивши рецепт коктейлів:
Інгредієнти:
Nemiroff Wild Cranberry - 40 мл;
Гренадін - 15 мл;
Пюре з маракуї - 10 мл;
Лимоновий фреш - 15 мл;
Вино Sparkling Wine Brut (Cava) - 50 мл
Спершу наливаємо всі інгредієнти, окрім вина, в шейкер. Туди ж засипаємо лід, аби покрити ¾ об’єму. Інтенсивно струшуємо шейкер протягом 15 секунд. Потім за допомогою стрейнера і сита переливаємо суміш в завчасно охолоджений келих. Для подачі коктейлю рекомендується брати хайболл, заздалегідь наповнений льодом.
Зверху доливаємо вино і розмішуємо коктейль барною ложкою. Отримуємо солодко-кислий напій, з відтінками тропіків та ягід, який непомітно міцний і легко п’ється.
Інгредієнти:
Nemiroff De Luxe – 20 мл;
Лікер Elderflower - 15 мл;
Лікер Blue Curacao – 15 ml
Лимонний фреш - 15 мл;
Цукровий сироп - 5 мл;
Огірок - 3 слайси;
Вино Sparkling Dry Wine (Prosecco) - 50 мл.
Всі інгредієнти, окрім вина, потрібно залити у шейкер. Потім наповнити його льодом на ¾ об’єму. Інтенсивно струшуємо шейкер протягом 15 секунд. Потім за допомогою стейнера і сита переливаємо суміш в завчасно охолоджений келих. Для подачі рекомендується брати флюте без льоду.
Зверху доливаємо вино і обережно розмішуємо барною ложкою. Отримуємо освіжаючий коктейль, з нотами квітів липи і яскравим апельсиново-лимонним профілем. Огірок доповнить картину свіжістю, не впливаючи на смакову палітру.
А який обереш ти - синій чи червоний?