Смачно, як удома: VIVO café на АЗК UPG – їжа з-під ножа

Смачно, як удома: VIVO café на АЗК UPG – їжа з-під ножа.

Смачно, як удома: VIVO café на АЗК UPG – їжа з-під ножа. Фото: Пресофіс АЗК UPG

Досуг и еда
05 июля 2023 09:00

Навіть якщо попереду довга дорога, ситного обіду чи швидкого корисного перекусу з ароматною кавою ніхто не скасовував. А новинки – ніжні авторські десерти та морозиво подарують радість, настрій та заряд енергії як малечі, так і дорослим. Не лише заправити авто якісним європейським пальним та купити важливі дрібниці в магазині, а й смачно поїсти усією родиною завжди можна, заїхавши на АЗК національної мережі UPG.

VIVO café – це те місце, де вас точно нагодують, як удома: з такою ж любов’ю та увагою до гастрономічних вподобань. І саме тому тут ви завжди можете поласувати авторськими десертами та морозивом.

Компанія робить акцент передусім на смакову палітру та якість, тож кафе на UPG – це ситна і свіжа кухня, затишна атмосфера та найкращий рівень обслуговування. Для швидкого перекусу можна обрати страву з експрес-меню. Якщо ж є час насолодитися кожною ложечкою найсмачнішого з борщів, які доводилось куштувати, – національний бестселер завжди в наявності, як і ще багато ситних та смачних пропозицій.

Над концепцією меню працювала команда професійних кухарів, а всі страви готуються з-під ножа. Сьогодні це нетипове поєднання смаків найпопулярніших кухонь світу. Проте основна увага – все ж добре відомим нам із дитинства українським традиційним стравам: від дерунів зі хрусткою скоринкою до вареників із різноманітними начинками.

Поціновувачі італійської кухні обирають салат із прошуто, цезар чи пасту карбонара. У VIVO café смачно готують один із гастрономічних символів Австрії – віденський шніцель та салат із солоних огірків та картоплі. Є тут і мексиканський буріто, і французькі хот-доги в картопляній булці з кунжутом, і європейські сирники з джемом та сметаною.

Але одним із найпопулярніших пунктів у меню все ж залишається бургер: обирати доведеться із семи різновидів.

Оазами насолоди під час тривалих подорожей у спекотні дні стануть новинки – авторські десерти на UPG. Скуштувати ніжну меренгу з вишнею – це на кілька хвилин зупинити шалений ритм часу. Надзвичайно ніжний десерт із вершково-сирним кремом у вигляді рулету нагадає вам невагому хмаринку. Кислинка вишні та подрібнений лісовий горіх, яким посипаний десерт, – особливості, які підкреслюють вишуканість.

Фото: Пресофіс АЗК UPGФото: Пресофіс АЗК UPG

Бестселер серед літніх десертів італійської кухні – пана-кота! Цей прохолодний та невагомий десерт створюється на основі добірних вершків та молока. Його у стаканчику зручно взяти з собою в дорогу.

І справжній вибух смаку – морозиво власного виробництва. Ice U представлене у трьох форматах. Шанувальники класичних поєднань оцінять ice DRIFT – морозиво з ванільним смаком у хрумкому вафельному стаканчику-ріжку. Для тих, хто любить експериментувати зі смаками, – ice DRIVE – морозиво з наповнювачем на вибір. Гурманам точно сподобається ice TURBO з наповнювачем, ще й вкрите карамелізованим арахісом.

Крім того, у меню є мілкшейк ice POWER та кавові напої глясе та афогато з додаванням морозива – унікальна пропозиція серед сучасних АЗК на ринку країни.

На початку кожного сезону в кафе ресторанного типу з’являються страви, які по-особливому смакують саме зараз. Влітку це холодний суп чи вареники з вишнями.

На UPG цінують час гостей та розуміють, якою важливою може бути кожна хвилина у дорозі. Тож хоч яку страву з меню ви обрали б, обід не примусить себе чекати довше 15 хвилин. Зголоднів у дорозі – мерщій до VIVO café, адже енергія потрібна не лише автомобілю. Заправляйся настроєм!

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG у Telegram.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях