YASNO закликає клієнтів вирішувати питання з електропостачання дистанційно

YASNO закликає клієнтів вирішувати питання з електропостачання дистанційно  - фото

YASNO закликає клієнтів вирішувати питання з електропостачання дистанційно - фото

Коммуналка
11 ноября 2020 13:33

Враховуючи карантинні обмеження, які продовжують діяти у столиці, YASNO наголошує, що розрахуватися за електроенергію без комісії, передати показання лічильників, отримати консультації та замовити енергоефективні товари можна, не виходячи з дому. Задля безпеки клієнтів і працівників YASNO закликає уникнути візитів до енергоофісів на час посиленого карантину. Якщо ж консультація потребує очного візиту – врахувати, що потрапити в енергоофіс можна виключно після попередньої реєстрації на сайті.

Сервіси YASNO, що допоможуть вирішити питання з електропостачання та енергоефективності дистанційно:

Записатись на візит до енергоофісів YASNO можна через просту форму на сайті yasno.com.ua. Для цього потрібно лише обрати тему звернення, енергоофіс, вказати свої контактні дані та обрати дату і час візиту. Також записатись на візит можна за телефонами контакт-центру і додатковими телефонами для кожного енергоофісу.

Правила відвідування енергоофісу під час карантину:

  • вхід тільки в масках або распіраторах;
  • допускається не більше однієї особи на 10 м2 зали;
  • відстань між відвідувачами під час очікування зовні – 1,5 метра.

«Дистанційні сервіси дозволяють зберігати здоров’я, спокій і час. Ми піклуємося про наших клієнтів та створили достатньо можливостей для того, щоб вирішувати питання з дому за декілька хвилин. Ми закликаємо більш досвідчених клієнтів допомогти людям похилого віку також вирішувати комунальні питання через інтернет. Саме люди похилого віку входять до групи ризику та не завжди мають доступ до інтернету, проте дуже дисципліновано ставляться до сплати за електроенергію та передачі показань лічильників», – сказав директор YASNO у Києві Віктор Мельников.

YASNO закликає клієнтів вирішувати питання з електропостачання дистанційно  фото 1YASNO закликає клієнтів вирішувати питання з електропостачання дистанційно фото 1

Справка

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях