Атака титану: який колір iPhone 15 Pro вибрати

Атака титану: який колір iPhone 15 Pro вибрати - фото

Атака титану: який колір iPhone 15 Pro вибрати - фото

Стиль жизни
26 сентября 2023 10:20

Моделі Pro і Pro Max iPhone 15 мають ширші можливості, ніж звичайна лінійка, та й ціновий діапазон гаджетів вищий. Тому цілком природно, що під час купівлі ексклюзивного пристрою хочеться вибрати ідеальний колір. 

Лінійка «прошок» 2023 року пропонується в чотирьох нових колірних рішеннях, пов'язаних із тематикою матеріалу корпусу — титаном. Пропонуємо розглянути кольори, щоб визначитися, який найбільше відповідає вашому стилю.

«Титановий білий»

У 15 і 15 Plus немає білого кольору, але в серії Pro він з'явився у вигляді White Titanium. Попри свою назву, за погляду на смартфон під певним кутом білий корпус набуває відтінку приглушеного срібла.

White Titanium по-своєму ексклюзивний для лінійки, оскільки це єдиний світлий тон. Він добре поєднується практично з усіма чохлами. Також багато хто оцінить, що відбитки пальців будуть набагато менш помітні на світлій панелі. 15 Про в корпусі White Titanium вишуканий та мінімалістичний, і в нього є всі шанси стати найпопулярнішим забарвленням. Якщо не хочете проґавити «Титановий білий», швидше шукайте нові айфони в ALLO.

«Титановий чорний» 

Щорічно Apple додає і прибирає варіанти відтінків, але чорний — це стабільність. Titanium Black для Айфон 15 Про і Про Макс схожий на Space Black, один з кольорів, доступних для серії минулого року. Якщо ви любите все класичне, «Чорний титановий» — найкращий варіант. Хоча й слід бути готовим частіше протирати гаджет.

Як і попередники, нові пристрої отримали матові задні панелі, що робить їх менш схильними до появи плям від відбитків пальців. Однак це не рятує поверхню темного Black Titanium. 

«Титановий синій»

Це глибокий, космічний колір, схожий на варіант Pacific Blue для моделей iPhone 12 Pro. Він набагато темніший за Sierra Blue — один із кольорів, які Apple пропонувала в iPhone 13 Pro і Pro Max. А якщо тримати 15 Про під деяким кутом, можна помітити відтінок фіолетового.

Як і в разі з Black Titanium, темний тон робить Blue Titanium універсальним забарвленням, яке буде добре поєднуватися з чохлами та іншими аксесуарами. Однак це більш непересічний варіант порівняно з класичним чорним. Оскільки решта кольорів однотонні, Blue Titanium буде вдалим вибором, якщо ви хочете виділятися елегантним колірним штрихом нового гаджета.

«Натуральний титановий»

Сірий металік Natural Titanium надає iPhone 15 Pro і Pro Max преміального, навіть індустріального вигляду. Оригінальний колір матеріалу, з якого виготовили iPhone 15 Pro і Pro Max, виглядає футуристично. Але водночас це практичний варіант, оскільки подряпини на гранях взагалі не буде видно — під пошкодженням буде той самий колір, що й по всьому корпусу.

Якщо вам здається, що Black Titanium і White Titanium нічим не відрізняються від торішніх забарвлень, а синій вам не до душі, «Натуральний титановий» дасть змогу отримати свіжий, але такий самий вишуканий вигляд смартфона.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях