Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery

Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery - фото

Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery - фото

Общество
22 октября 2020 16:40

Велике місто постійно росте та розвивається, неначе живий організм. Саме тому самостійно зорієнтуватися в його інфраструктурі, навіть якщо це рідне місто, може виявитися непростим завданням. Впоратися з викликом допоможуть ТОП-5 урбан-додатків, доступних на платформі Huawei AppGallery.

Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery фото 1Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery фото 1

Сплануйте подорож на карті

Досвідчені мандрівники знають, що карта — незамінний атрибут будь-якої подорожі. Додаток Here We Go дозволяє переглядати мапи різних регіонів, завдяки чому ви легко орієнтуватиметеся у місті за будь-яких умов. Важливо — додаток працює і в офлайн-режимі, тому ви знайдете шлях навіть без інтернету. Крім того, Here We Go забезпечує повну інтеграцію з місцевими транспортними сервісами, що допоможе прокласти оптимальний маршрут.

Перевірте погоду

Перш ніж вирушати в подорож містом, дізнайтеся, чи потрібно брати з собою парасольку? Український погодний додаток RainViewer, який вже завоював популярність на європейських ринках, дозволяє відстежувати дощ, сніг та грози на картах радарів в онлайн-режимі. Сервіс відображає короткостроковий прогноз руху опадів, заздалегідь попереджаючи про можливість дощу.

Замовте поїздку за лічені хвилини…

Після планування маршруту потрібно подумати про варіанти поїздки. Обравши сервіс для пошуку та замовлення транспорту Bolt, ви зможете дістатися до потрібного місця з максимальним комфортом. Додаток Bolt відображає контактні дані та рейтинг водія, а також дозволяє оцінити його наприкінці поїздки. Щоб не турбуватися про оплату, додайте до додатка кредитну картку — після завершення подорожі гроші буде знято автоматично.

…або скористайтеся громадським транспортом

Якщо ви вирішили надати перевагу громадському транспорту, радимо обрати додаток EasyWay. Сервіс надає дані про всі маршрути та зупинки автобусів, тролейбусів, трамваїв і міських електричок, відстежуючи рух транспорту за допомогою GPS. Інформація в додатку оновлюється щодня, завдяки чому завжди є точною та актуальною. EasyWay також дозволяє прокласти оптимальний маршрут громадського транспорту з урахуванням вартості поїдки та інтервалу руху. Сервіс працює в Україні та інших країнах, зокрема в Молдові, Болгарії, Сербії, Хорватії, Казахстані та Польщі.

Зорієнтуйтеся у дорожньому русі

Для водіїв незамінним помічником стане додаток TomTom Go Navigation від провідної навігаційної компанії TomTom. Сервіс підтримує чимало інноваційних функцій, покликаних зробити поїздку зручнішою та безпечнішою. Серед них —вказівка на правильну смугу руху, пошук маршрутів та моніторинг руху. Додаток також включає докладні 3D-карти, якими можна користуватися навіть без підключення до інтернету.

Оберіть вигідні пропозиції

Урбан-додатками не лише зручно користуватися, а й вигідно та цікаво. Адже у низці додатків Huawei AppGallery в Україні діють акції та спеціальні пропозиції, покликані максимально поліпшити користувальницький досвід. Окрім того, в AppGallery діє програма лояльності. За участь в акціях користувачам нараховуються бали, якими вони можуть розраховуватися в Huawei AppGallery, Huawei Themes та Huawei Cloud.

Магазин додатків Huawei AppGallery продовжує рости та розвиватися. У всьому світі кількість активних користувачів AppGallery сягає 490 млн осіб щомісяця, в Україні — 717 тисяч. Зростає і кількість глобальних розробників, які доєдналися до платформи — сьогодні їх уже понад 1,8 млн осіб. У магазині можна знайти глобальні та локальні додатки у будь-якій категорії, зокрема понад 400 українських додатків.

Отже, з мобільними урбан-додатками подорож містом перетвориться на справжнє задоволення. Завантажуйте їх в AppGallery — і вперед до пригод!

Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery фото 2 1Гайд для дослідників міста: ТОП-5 урбан-додатків Huawei AppGallery фото 2
ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях