Унікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-вистави

Унікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-вистави

Унікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-вистави

Общество
16 ноября 2020 10:02

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

В Україні вперше запустили арт-проєкт "Театр 360 градусів", в рамках якого покажуть відеоверсії театральних постановок з 3D копіями акторів і декорацій. Бренд glo™ став одним із партнерів цього проєкту.

Унікальний формат

Вистави вийдуть в унікальному форматі і будуть доступні онлайн за попередньою реєстрацією. Таких постановок в Україні ще не було. Технологія, використана режисерами відео-вистави "Камінний господар", активно застосовується в Голівуді.

Онлайн-вистави не будуть звичними відеоверсіями класичних постановок. Вони записані з особливих ракурсів. Так що навіть ті глядачі, які вже бачили постановки наживо, зможуть розглянути непомітні раніше деталі. А особлива хореографія камер і сучасні технології з легкістю передадуть почуття акторів. Тепер кожен, хто зареєструвався на виставу, зможе побачити справжнє сценічне дійство на своєму ґаджеті.

Унікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-спектаклі. Фото: Сергій КустовУнікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-спектаклі. Фото: Сергій Кустов

У glo™ розповіли, що вирішили підтримати незвичайний театр, тому що розділяють ідею про створення нової української культури, де об'єднаються, здавалося б, несумісні речі - сучасні технології і самобутність нашого народу. Адже в онлайн-постановках покажуть роботи саме українських режисерів.

Відзначимо, що бренд glo™ має безпосереднє відношення до інноваційних технологій. Вони створили унікальну систему нагрівання тютюну, завдяки якій тютюн не горить, а нагрівається. Для цього було розроблено особливі стіки neo™*. Вони бувають різних видів, в залежності від бажаного рівня насиченості і смаку, з капсулою і без.

"Театр 360 градусів" вже працює над розвитком різноманітності своїх проєктів. А актори і режисери намагаються показати, наскільки багатогранним є театральне мистецтво. І тепер воно все ближче до кожного українця.

Акторка Даша Малахова в онлайн-спектаклі. Фото: Сергій КустовАкторка Даша Малахова в онлайн-спектаклі. Фото: Сергій Кустов

ТЕАТР ДЛЯ ВСІХ

Відтепер з новим форматом театральних вистав українське мистецтво стане ближчим до кожного. А ті, хто хвилюється за власну безпеку під час карантину, можуть безперешкодно насолоджуватися новими постановками.

Такий перехід в онлайн допоможе не тільки врятувати невеликі і навіть досить великі театри, але й дозволити глядачам відчувати себе в цілковитій безпеці. Адже кожен перебуватиме у себе вдома і не контактуватиме зі сторонніми людьми.

Також формат онлайн-вистав дозволить показати великій аудиторії, наскільки талановиті українські театрали. Дуже багато хто навіть не уявляє, наскільки яскраві і авангардні постановки створюються на сцені нашої батьківщини.

Унікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-спектаклі. Фото: Сергій КустовУнікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-спектаклі. Фото: Сергій Кустов

"Я хочу, щоб люди полюбили театр онлайн і прийшли в офлайн. До того ж, так ми зможемо в десятки разів розширити аудиторію, яка побачить роботу великої творчої команди", - розповіла відома українська актриса Даша Малахова, яка взяла участь в зйомках проєкту.

Також окрім вистав для глядачів готують невеличкий сюрприз. Їм покажуть весь процес і закулісся створення проєкту. На YouTube-каналі проєкту уже можна подивитися короткі документальні фільми про створення онлайн-вистав.

Унікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-спектаклі. Фото: Сергій КустовУнікальні технології: в Україні вперше покажуть онлайн-спектаклі. Фото: Сергій Кустов

Перші покази

Першу постановку в рамках нового проєкту підготував київський "Театр на Подолі". Такий вибір не випадковий, адже саме цей театр вважають найсучаснішим і найбільш технологічним в Україні.

Вони покажуть спектакль «Камінний господар», який поставив український режисер Іван Уривський за мотивами поетичної драми Лесі Українки. Виявилося, що вибір постановки прив'язаний до важливої дати - 150-річчя від дня народження поетеси.

Режисер Іван Уривський. Фото: Сергій КустовРежисер Іван Уривський. Фото: Сергій Кустов

"Я радий, що саме «Камінний господар» першим знайде новий сучасний образ в рамках проєкту. Упевнений, це додасть йому вагомості і продовжить життя вистави", - розповів Іван Уривський.

Перші десять прем'єр покажуть абсолютно безкоштовно. Для того, щоб отримати квиток, потрібно просто зареєструватися на сайті проєкту: https://theatre360.com.ua/

Перший показ відбудеться вже 17 листопада. Надалі спектаклі будуть показувати кожного дня.

Отримуй Задоволення

У партнера glo™, який підтримав "Театр 360 градусів", також є унікальні технології для повнолітніх споживачів тютюнової продукціїї. Зараз вбренд пропонує дві моделі пристроїв: glo™ HYPER і glo™ PRO.

Стіки для glo™ HYPER містять на 30% більше тютюну в порівнянні з попередньою лінійкою стіків і дають можливість відчути більше насичення і задоволення від смаку. У пристрої є два режими роботи - Standard і Boost. Залежно від вибору змінюється швидкість і температура нагрівання тютюну.

Також в лінійці є інноваційний пристрій glo™ PRO. Як і glo™ HYPER, він оснащений технологією індукційного нагріву. Там також є два режими - Standard і Boost, останній з яких збільшує температуру нагрівання до 280ºС, що дозволяє отримати ще більше насичення від тютюну.

Ми живемо в час, коли наш успіх, культура та ідентичність не визначаються однозначно. Людям часто доводиться вибирати між традиційно суперечливими речами, однак ми хочемо отримувати все і відразу.

З появою продукції glo™ споживачі можуть не відмовлятись від того, що приносить їм задоволення, та жити так, як забажають. Бренд створює можливість отримати унікальний досвід і більше не вибирати між суперечливими речами. Таким же є і "Театр 360 градусів".

*Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях