Сучасна українська кухня у центрі столиці

Сучасна українська кухня у центрі столиці - фото

Сучасна українська кухня у центрі столиці - фото

Общество
28 декабря 2023 17:46

Як ви гадаєте, чи може традиційна українська кухня конкурувати з мегапопулярними японськими суші, корейськими супами місо чи італійською піцою? Ми вважаємо, що може. І не лише вважаємо, а й щодня доводимо це насправді у нашому оновленому закладі КУЛДІМ.

Трохи історії

Десь років 15 тому серед співробітників мережі інтернет-магазинів «Ібіс» народилася думка – а навіщо обмежуватися продажем спорядження для полювання та риболовлі, якщо можна зайнятися ще й приготуванням продукції, одержаної внаслідок цих видів діяльності? Так з'явилася ідея, що пізніше втілилася у вигляді кулінарного будинку «Ібіс».

Заклад швидко набув певної популярності як серед мисливців та рибалок, так і серед звичайних людей, які цінують гарну їжу. Тому було ухвалено рішення розширити асортимент, додавши до нього страви із традиційної української кухні, а також зробити можливість замовити їжу додому. І це рішення можна сміливо назвати «доленосним».

Тому що після появи у нашому асортименті самостійно виготовлених вареників, тортів, українського борщу та інших страв української кухні популярність закладу різко збільшилася. При цьому дичина і риба теж нікуди не поділися - просто тепер будь-хто охочий міг отримати доступ не тільки до «елітних» страв, але і до більш звичних.

десертидесерти

Ребрендінг

Але зараз в світі все змінюється дуже швидко. Тому і кулінарний будинок Ібіс теж змінився, перетворившись на новий заклад під назвою КУЛДІМ. І разом із назвою змінилося багато чого ще.

Наприклад, сама кухня. Вона все ще залишається українською, але вже не може вважатися традиційною. Тепер це New Ukrainian Casual Food! В чому це проявляється? У деякому ускладненні та оновленні класичних страв. Чебуреки з бараниною, щука фарширована, голубці з креветками – лише невеликий список прикладів.

Також у нас з’явився новий логотип. Досить символічний, адже букву «Д» спеціально зроблено таким чином, щоб нагадувати кухонний стіл. Той самий стіл, за яким ви будете їсти нашу їжу.

Змінився сайт закладу. Він став зручнішим і почав краще відповідати сучасним вимогам ергономіки та простоти використання.

Дещо змінилися ціни. Але не так, щоб сильно – готові страви та доставка їжі все ще залишаються доступними для всіх бажаючих.

Але, незважаючи на численні зміни, дещо залишилося стабільним. А саме - висока якість продуктів, що використовуються, і чудовий смак готових страв. Перше вдається досягати за рахунок контактів з надійними постачальниками, особливо тими, які займаються дичиною і свіжою рибою. До речі, можливість замовити продукти та приготувати із самостійно ми теж залишили. А за друге відповідають наші шеф-кухарі, які мають не лише фундаментальні знання з теорії та практики кулінарії, але й багатий досвід.

Тож не особливо важливо – чи відвідаєте ви нас особисто та замовите їжу додому, адже ви в жодному разі не пошкодуєте про свій вибір.

замовите їжу додомузамовите їжу додому

Висновок

Якщо ви вважаєте, що смачна та корисна їжа – один з найефективніших способів зробити людину щасливою і надихнути її на нові звершення, то нам з вами однозначно по дорозі. Так що сміливо звертайтеся до КУЛДІМу – ми завжди знайдемо, чим вас порадувати та здивувати. Чекаємо на вас в гості!

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях