Офіційний прес-центр Партії регіонів розпочав свою роботу

Анна Герман очолила офіційний прес-центр Партії регіонів. Фото: partyofregions.org.ua

Анна Герман очолила офіційний прес-центр Партії регіонів. Фото: partyofregions.org.ua

События
15 октября 2012 14:57

Його очолила радник Президента України, кандидат у народні депутати від ПР Ганна Герман.

Як зазначила Г. Герман під час відкриття прес-центру, він буде працювати до моменту оголошення офіційних результатів парламентських виборів.

"Я думаю, що поки Партія регіонів братиме участь у будь-яких виборах, прес-центр завжди буде в "Інтерконтиненталі", - повідомила вона і підкреслила, що це дуже фартове для ПР місце: "Ми тут виграємо. Ми тут будемо пробувати виграти і нинішні парламентські вибори", - підкреслила кандидат у народні депутати.

Вона розповіла, що у прес-центрі щодня проходитимуть прес-конференції спікерів від Партії регіонів.

"Я за те, щоб тут щоразу були люди, які є носіями інформації, ньюсмейкери. Тут весь час будуть компетентні спікери, які готові, уміють, знають і мають повноваження відповідати на ваші питання", - підкреслила Г. Герман, звертаючись до журналістів.

Політик також повідомила, що для журналістів тут будуть створені всі умови: "Ми зробимо все, щоб журналістам працювалося дуже комфортно, щоб вони мали можливість передати об'єктивну, правдиву інформацію якнайшвидше у свій ЗМІ".

"Я вірю в успіх нашої співпраці. Я вірю у відкритість нашої співпраці. Я вірю, що вибори нам разом із вами вдасться провести чесно, відкрито і прозоро, оскільки ми знаємо, що тільки вільне волевиявлення народу є легітимізацією роботи кожного уряду. І захистити вільний вибір людей – це наша головна мета", - заявила вона.

Г. Герман також зазначила, що на час роботи прес-центру піде у відпустку зі своєї посади в АП. "Оскільки нам доведеться зустрічатися щодня, то я візьму ще раз відпустку, так що моя посада в Адміністрації Президента нічого не має спільного з цим", - додала вона.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях