Третьяков: Олігархічна більшість спробує використати два пленарні тижні після виборів для "дерибану"

Третьяков висловив свою авторитетну думку. Фото прес-служби політика

Третьяков висловив свою авторитетну думку. Фото прес-служби політика

События
16 октября 2012 13:07

Два пленарні тижні, які парламент нинішнього скликання пропрацює після виборів, будуть дуже важливим іспитом для опозиції. Про це заявив журналістам опозиційний депутат Олександр Третьяков.

"Очевидно, що після виборів у влади не буде більшості у Верховній Раді - на антиукраїнській олігархічній більшості буде поставлено жирний хрест, - сказав політик і припустив: – Перемогу здобудуть демократичні сили - "УДАР", "Батьківщина" та сильні незалежні мажоритарники".

На думку Олександра Третьякова, існує ризик, що останні два тижні олігархічна більшість намагатиметься використати для "дерибану" і створення нових корупційних схем.

"Поки ця більшість існує, я не виключаю, що вона спробує використати ситуацію для протягування одіозних і антидержавних законопроектів, ухвалення яких у майбутньому парламенті демократична коаліція не допустить", - заявив опозиційний депутат.

Тому, за словами Третьякова, перед нинішньою опозицією стоїть серйозне завдання - не втратити пильність і не дозволити більшості завдати шкоди інтересам країни та народу.

Як відомо, до кінця поточної сесії, згідно з графіком, заплановано провести ще два пленарні тижні.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях