На ОВК 211 кремезні молодики не давали рахувати бюлетені - депутат

Новость - События - На ОВК 211 кремезні молодики не давали рахувати бюлетені - депутат

Новость - События - На ОВК 211 кремезні молодики не давали рахувати бюлетені - депутат

События
02 ноября 2012 16:20

"Коли ми приїхали, частина молодиків кремезної статури не давали членам комісії працювати. Разом з ними були народні депутати, які почали бійку. Ми почали стримувати цей натиск, підійшла міліція, стала між народними депутатами. Хлопці, які починали бійку десь позникали. Зараз члени комісії отримали можливість провести повторний підрахунок, він проходить прозоро, ніхто туди не встручається. Але ми бачили намагання деяких осіб перешкоджати роботі виборчої комісії", - сказав він.

Парламентарій також додав, що підрахунок голосів повинен відбуватися публічно.

"Не потрібно перешкоджати та затримувати, нехай комісія рахує. Вони ж штучно робили затримку. Комісія має виконати свої обов'язки і закінчити підрахунок голосів, щоб це було прозоро, без втручання і без тиску" - сказав В. Лук'янов.

Нагадаємо, повторний підрахунок голосів на ОВО 211 проходить за участі представників міліції.

Після відкриття коробок з бюлетенями, виявилося, що упаковки з бюлетенями є розірваними.

Як повідомлялось раніше, відповідно до позову офіційного спостерігача кандидата в народні депутати Ігоря Лисова Андрія Орищина, Київський окружний адміністративний суд прийняв рішення провести повторний перерахунок голосів на ДВК №800029  211 виборчого округу.

Після цього ОО "Батьківщина" подала апеляцію до Вищого адміністративного суду. Однак ВАСУ прийняв рішення не задовольняти апеляційну скаргу ОО "Батьківщина".

Як повідомлялося, вчора було оприлюднено відео, на якому члени дільничної виборчої комісії №800029 одномандатного виборчого округу №211 передали документи, схожі на протоколи з результатами голосування,третім особам на вулиці.

Зокрема, члени дільничної виборчої комісії на вулиці біля приміщення ДВК передали документи , схожі на протоколи, невідомій жінці, яка поклала їх у сумку та пішла.

Крім того, зафіксований на відео чоловік сказав присутнім членам ДВК: "Це їхня справа, ви їх (протоколи – ред.) віддали. Хай що хочуть, те і роблять. Хай хоч в туалет їх занесуть. Це їхня справа", - сказав чоловік.

Одну із осіб, зображених на відео, вдалося ідентифікувати – це член ДВК від ОО "Батьківщина" Лілія Клімчук.

Джерело:  УНН

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях