Розпочалося засідання Міждержавної українсько-казахстанської Комісії з економічного співробітництва

Сергей Арбузов. Фото пресс-службы политика.

Сергей Арбузов. Фото пресс-службы политика.

События
02 апреля 2013 18:13

Участь у роботі одинадцятого засідання Комісії беруть також керівники міністерств, органів державного управління й представники державних підприємств та організацій.

"Сподіваюся, що після сьогоднішнього засідання буде зроблено іще один важливий крок для укріплення стосунків між двома державами та пошуку рішень, які могли б розвивати економіки наших країн", -  заявив Сергій Арбузов.

Перший віце-прем’єр-міністр України зазначив, що торгово-економічні відносини між країнами стають міцнішими. При цьому, зміцнюючи двосторонні відносини, Україна і Казахстан віддають пріоритети розвитку власних економік, адже обидві держави діють у суворій відповідності з національними інтересами.

"Наша спільна мета – сприяти створенню потужних інноваційно-інвестиційних проектів у промисловості, теплоенергетичному комплексі, сільському господарстві, космічній та транспортній галузі. Важливо розвивати й прямі бізнес-контакти між підприємствами двох країн. Перекований, що сьогоднішнє засідання зміцнить дружбу і торгівельно-економічну взаємодію між братніми державами", - підкреслив Сергій Арбузов.

У свою чергу  Перший заступник прем’єр-міністра Республіки Казахстан Бакитжан Сагінтаєв висловив задоволення ефективністю роботи 11-го засідання Міждержавної українсько-казахстанської Комісії з економічного співробітництва.

"Ми обговорили усі заплановані протокольні питання і прийняли відповідні рішення. Інакше не могло й бути, враховуючи дружні відносини наших держав", заявив Бакитжан Сагінтаєв.

Він також висловив вдячність за підтримку Україною міжнародних ініціатив Казахстану щодо забезпечення безпеки в регіоні. Також Перший заступник прем’єр-міністра Республіки Казахстан Бакитжан Сагінтаєв сподівається, що така підтримка з боку Україна буде й у питанні вступу Казахстану до СОТ.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях