Парламентська більшість налаштована на конструктивну роботу навіть поза стінами Верховної Ради

Фото: svoboda.ictv.ua

Фото: svoboda.ictv.ua

События
04 апреля 2013 14:09

Нагадаємо, що за відповідне рішення про проведення засідань поза будівлею ВР на сьогоднішній нараді проголосували 244 депутати.

"З пакетами напрацьованих законопроектів ми вже три місяці ходимо в парламент. У нашому комітеті таких законопроектів 112, а я не можу навіть доповісти з трибуни про суть жодного з них. В таких умовах працювати, м’яко кажучи, важко", - заявив Голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політикиВіталій Хомутиннік.

Такої ж думки дотримується і народний депутат із фракції Партії Регіонів Микола Жук. "Наприклад, ми маємо розглянути проект щодо перерахунку пенсій. Інший важливий документ – щодо присвоєння пенсій за заслуги перед Україною для батьків-вихователів, які самостійно виховують п’ятеро і більше дітей.  Ці та інші законопроекти потрібно приймати, парламент повинен працювати".

Народний депутат Олег Царьов переконаний, що опозиція блокує парламент з надуманих причин.

"Депутати, які називають себе демократами та лібералами, не дають працювати згідно демократичних законів, коли парламентська більшість може приходити в зал і голосувати. Для мене, як депутата, незрозуміло, чому держава витрачає шалені гроші на підтримку роботи Верховної Ради, а ми не працюємо", - заявив депутат він.

На думку Олега Царьова, Верховна Рада повинна працювати незалежно від місця, де це відбувається – в будівлі на Грушевського чи в іншому приміщенні: "Регламент Верховної Ради не забороняє збиратися депутатам в інших приміщеннях окрім будівлі Верховної Ради. Не думаю, що до світової економічної нестабільності треба додавати ще й внутрішню політичну нестабільність України. Блокувати роботу центрального органу влади - це грубе порушення закону. І ми не хочемо цьому сприяти".

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях