Свободівець Ігор Кривецький розкритикував тарифну політику уряд

Фото korrespondent.net

Фото korrespondent.net

События
05 июля 2015 13:20

Підвищення тарифів на комунальні послуги є згубним кроком для кишень українців. Про це говорить екс-депутат ВР VII скликання, свободівець Ігор Кривецький.

На його думку, така політика перетворить громадян країни на жебраків, адже рівень тарифів відповідає європейським стандартам, а ось зарплат – африканським. Пан Кривецький критикує також непрозорість формування цін, сумнівну якість надання послуг та недолугість впровадження реформ у сфері ЖКГ.

Він підкреслює, що під час Революції Гідності люди вимагали позитивних змін та ідеалів соціальної справедливості, а натомість сьогодні багато хто перебуває на межі зубожіння. "Це справжнє знущання над народом. На жаль, пройшов вже рік, а українці так і не дочекалися реальних реформ. Це значить – безвідповідальність керівництва й паплюження ідей Майдану, адже люди стояли за краще життя", – вважає свободівець.

Він додає, що неплатоспроможність населення негативно вплине на економіку України в цілому. Кривецький пропонує запросити експертів для обговорення можливих вдосконалень у ЖКГ, провести аудит будівель, запровадити програми по утепленню осель, переглянути стандарти надання послуг тощо.

Наразі країна потребує стратегічних проектів із енергозбереження. А вже після цього можна поступово підвищувати тарифи. "Громадяни й досі не розуміють, у якому напрямку ведуть країну чиновники. Влада повинна втілити в життя докорінні реформи", – наголошує колишній парламентарій. Нагадаємо, Ігор Кривецький критикує тарифи, які підвищилися з 1 квітня 2015 року –йдеться, зокрема, про оплату за постачання тепла, електроенергії, газу та гарячої води.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях