Привітання від Костянтина Більцана з Новим роком та Різдвом Христовим

Новость - События - Привітання від Костянтина Більцана з Новим роком та Різдвом Христовим

Новость - События - Привітання від Костянтина Більцана з Новим роком та Різдвом Христовим

События
04 января 2018 16:10

Завершився 2017 рік – важкий і важливий рік для всіх українців. Ще один рік, коли ми крок за кроком виборювали своє право на вільне та гідне життя у вільному світі. Не всі наші сподівання виправдались – війна з агресором досі триває, багато українців зустріне свята на передовій зі зброєю в руках.

Несподівано як для себе, так і для всього світу українці показали, що здатні бути народом, який має свою власну волю. Бог кожного дня посилає нам випробування, але кожного дня також показує правильний шлях. Відкрите серце і чисті помисли зажди допоможуть побачити цей шлях.

Ми переживаємо унікальні часи для свого народу і своєї країни. Це часи потрясінь і змін, великих загроз і нових шансів. Зараз ми розуміємо, що очищення нашої Батьківщини від корупції та неефективної бюрократії, очевидно, займе більше часу, ніж би нам хотілось. Однак, ми вже позбулись дуже багатьох ілюзій, які заважали правильно бачити світ і приймати правильні рішення. За цей рік українці сильно подорослішали і відчули, що крім нас самих, процвітаюча та успішна Україна нікому не потрібна.

Українці почали усвідомлювати, що будуть жити в такій країні, яку самі збудують, будуть користуватись тими правами і благами, які самі зможуть вибороти. Лише така країна зможе згодом стати достойним партнером для світу.

Більшість з нас зустрічає новорічні та Різдвяні свята в мирних містах і селах. Я хочу, аби в ці дні ми згадали всіх тих, хто ціною власного життя та здоров’я захистив наш мир і продовжує це робити і надалі. Нехай в новому році всі наші захисники зможуть повернутися до своїх родин живими і здоровими.

Я бажаю всім злагоди в нашому українському домі. Нехай Господь Бог дасть нам мудрість робити правильні вчинки, правильно виховувати дітей, дбати про тих, хто потребує нашої допомоги і спільно будувати успіх своєї країни.

Нехай Новий Рік принесе нам добрі новини і стане роком перемоги українського народу.

Сил і мудрості, миру і добра вам і вашим родинам!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Слава Україні!

 

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях