Навіщо Вам цей геморой

Новость - События - Навіщо Вам цей геморой

Новость - События - Навіщо Вам цей геморой

События
11 февраля 2020 10:06

Про геморой багато і часто жартують. І якщо хтось не хоче займатися чимось проблемним, що забирає багато сил і часу, говорить: "Так навіщо мені цей геморой?". Порівняння дуже точне, але сама хворобо як така не визиває сміху зовсім.

Це захворювання дуже неприємне, що доставляє багато клопоту і дискомфорту. А якщо геморой загострюється, людина просто не знаходить собі місця, а відчуття складно передати словами. І як показує практика аптечні препарати не вирішують питання, а в кращому випадку на деякий час знеболюють. Знайома така ситуація?

Ми запитали поради у проктолога медичного центру "ДокторПРО Київ" Остапенко Анатолія Васильовича як боротися з гемороєм та його проявами:

- Щоб геморой не вас обійшов стороною, потрібно проводити розумну профілактику - вести здоровий спосіб життя, прогулюватися пішки на свіжому повітрі, робити не складну зарядку та слідкувати за своїм раціоном, щоб не провокувати закрепи.

Проктолог медичного центру

Проктолог медичного центру "ДокторПРО Київ" Остапенко Анатолій Васильович

Є чотири основні стадії розвитку геморою. Перша стадія часто протікає без зовнішніх проявів, так як вузли недостатньо набрякли. Найчастіше пацієнт відчуває свербіж і дискомфорт в області заднього проходу, іноді з'являється невелика кількість крові. Саме в цей момент потрібно звертатися до проктолога.

Друга і третя стадії геморою вже більш відчутна для пацієнта, адже на цьому етапі спостерігається сильний набряк вузлів, їх випадіння, кровотеча після походу до туалету А ось з четвертою стадією геморою пацієнт вже не живе повноцінним життям тому що біль стає нестерпним, вузли вже не вправляються назад, а сфінктер вже не може виконувати повноцінно свою функцію.

Тож якщо людина відчуває хоч один з симптомів, необхідно відразу звернутися до проктолога. Потрібно пам’ятати, що рання діагностика проблеми запорука виникнення подальших ускладнень. Окрім того, сучасні методи діагностики абсолютно безболісні, а відеоректороманоскопія, яку використовують проктологи у мережі медичних центрів "ДокторПРО"  дозволяє пацієнту на власні очі оцінити стан ситуації на екрані монітору.

Лікування геморою у Києві

Лікування геморою у Києві

Проктологи "ДокторПРО Київ" завжди готові допомогти у вирішення інтимних проблем. Методи які використовуються у медичному центрі безопераційні – латексне лігування, фотокоагуляція, лазерна вапоризація. Ці методи допомагають впоратися із захворюванням в умовах амбулаторного лікування, тобто без відриву від роботи і сім'ї.

Впізнали хоч один із симптомів у себе? Тоді швидше записуйтеся до лікаря!

Запис на прийом до проктолога в  медичному центрі "ДокторПРО" проводиться цілодобово за номером 0 800 30 11 77 або на сайті doctorpro.ua.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях