Все фонари Киева работают "згiдно з режимом"...

Давайте вместе сделаем так, чтобы все улицы Киева были освещенными

Давайте вместе сделаем так, чтобы все улицы Киева были освещенными

События
23 декабря 2011 18:04

"Киевгорсвет" прислал свой ответ по поводу первого списка "проблемных" адресов от "В городе".

По десяти адресам результат такой: школа N 294 по улице Цветаевой, часть парка Партизанской Славы, сети наружного освещения вокруг дома N1 по улице Василенко и декоративные светильники вокруг бассейна по улице Чернобыльской находятся не на балансе "Киевгорсвета".

На улицах Бубнова, Депутатской, Шпака, Василенко, Чернобыльской проспекте Гонгадзе, и в части парка Партизанской Славы освещение, как сообщает "Киевгорсвет", "находится в рабочем состоянии".

На улицах Армянской, 29 и Курчатова, 3, 6, 9 предприятие пообещало заменить перегоревшие лампочки "при наличии бюджетного финансирования".

На улице Курчатова, 11, по словам респондентов из "Киевгорсвета", сети наружного освещения отсутствуют вовсе.  

Приводим полностью и без изменений текст, присланный нам "Киевгорсветом":

На Ваше звернення, щодо незадовільного зовнішнього освітлення на прибудинкових територіях, надаємо відповідь:

По вул. М. Цвєтаєвої  (район школи № 294) функціональне освітлення вздовж проїжджої частини по вул. Цвєтаєвої, 6 (школа №294), проїзд між вул. Цвєтаєвої, 6 та вул. Цвєтаєвої, 8 в справному стані та працює згідно визначеного режиму роботи. Елементи зовнішнього освітлення, які розміщені на будівлі школи та на її території на баланс КП "Київміськсвітло" не передавались.

Вул. Бубнова, вул. Гонгадзе, вул. Депутатська, вул. Шпака – освітлення знаходиться в робочому стані і функціонує згідно з режимом роботи мереж зовнішнього освітлення міста.

Парк Партизанської слави – частина парку знаходиться в робочому стані і функціонує згідно з режимом роботи мереж зовнішнього освітлення міста, а частина мереж зовнішнього освітлення за вказаною адресою, на баланспідприємстване передавались.

Вул. Вірменська, 29 та вул. Курчатова, 3, 6, 9 - необхідно замінити перегорівши лампи, при наявності бюджетного фінансування пошкодження будуть усунуті.

Вул. Курчатова, 11 – мережі зовнішнього освітлення відсутні.

По вул. Василенка - освітлення знаходиться в робочому стані і функціонує згідно з режимом роботи мереж зовнішнього освітлення міста.

Біля буд № 1 по вул. Василенка, та прилеглих територій – мережі зовнішнього освітлення на баланс підприємства не передавалися.

Вул. Чорнобильська (біля супермаркету "Велика кишеня") –функціональне освітлення відновлено відповідно проектної документації, декоративні світильники біля басейну на баланс підприємства не передавались.

КП "Київміськсвітло" експлуатуюча організація, ініціатива влаштування нових мереж зовнішнього освітлення входить до компетенції балансоутримувача території (Районним в м. Києві державним адміністраціям), які можуть виступити Замовником нового будівництва. За зверненнями Замовника до Головного управління транспорту та зв’язку,     КП "Київміськсвітло" в установленому порядку надає пропозиції до технічних умов на проектування мереж зовнішнього.

Для задоволення вимог мешканців Києва та покращення рівня освітленості на вулицях міста та в прибудинкових територіях необхідно: внести зміни до проектної документації кожного окремого об’єкта благоустрою (будинку або вулиці), а по суті це розробити новий проект зовнішнього освітлення об’єкта благоустрою, скласти кошторис витрат, пройти державну експертизу, отримати фінансування з бюджету міста або держави, провести відкриті торги, прийняти на баланс КП "Київміськсвітло" об’єкти благоустрою на яких будівельні роботи виконано з дотриманням технічних вимог.

З повагою,

Заступник директора                                                Є.В. Павлюк

"В городе" просит читателей, из обращений которых был составлен первый список адресов, отправленных в "Киевгорсвет", прокомментировать ответы предприятия.

Напишите нам, соответствует ли реальная ситуация с освещением на ваших улицах тому, что прислал "Горсвет", и мы продолжим диалог с коммунальным предприятием.    

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях