Маша Єфросиніна та WOG зберуть майже 3,4 мільйони на обладнання для Інституту Амосова

Маша Єфросиніна та WOG зберуть майже 3,4 млн. грн. на обладнання для НІССХ ім. М.Амосова

Маша Єфросиніна та WOG зберуть майже 3,4 млн. грн. на обладнання для НІССХ ім. М.Амосова

События
10 июля 2020 09:30

У 2019 Маша Єфросиніна разом з БФ «Твоя опора» стали партнерами соціальної ініціативи компанії WOG «Дорога добра», яка спрямована на збір коштів для покупки і ремонту медичного обладнання, а також потреб дитячих клінік і центрів по всій Україні. Цього року партнери ставлять масштабну мету – зібрати 3 млн. 386 тис. грн. для придбання комплекту обладнання для НІССХ ім. М.Амосова.

В інтерв'ю для viva.ua телеведуча підкреслила, що «колаборація фондів, публічних особистостей і великого бізнесу навколо такої болючої теми – це, свого роду, певні революційні кроки. Адже я, займаючись благодійністю як публічна особа, застала ще ті часи, коли навіть те, що весь світ вважає нормальною практикою таку благодійність – це не було нормою в нашому суспільстві, це вважалося чимось неприпустимим і недоцільним. Тому співпраця з великою компанією WOG і спільна допомога – це велика перемога. Це руйнування суспільного стереотипу, який заважав залучати великі кошти для реалізації добрих справ. Адже в нашій країні збирати гроші на різні потреби дуже важко. Впливає і економічна нестабільність, і недовіра людей, й інші фактори. Тому, вважаю, що, об'єднуючись, ми здатні досягти набагато більшого, ніж окремо».

Минулого року під час акції було зібрано 1 млн. 330 тис. грн., за які придбано життєво важливий УЗД-апарат для інституту серця ім. М.Амосова. Завдяки цьому апарату фахівці медустанови вже майже рік мають можливість вчасно діагностувати вади серця у дітей і оперативно вирішувати проблему. Цього року мета – зібрати 3 млн. 386 тис. грн. для придбання обладнання в дитячу операційну НІССХ ім. М.Амосова: апарат для анестезії Leon Plus (вир-во Lowenstein, Німеччина), монітор пацієнта CSM-1901 Pro і приліжковий монітор пацієнта CSM-1502 Pro (вир-во Nihon Kohden, Японія).

«Я всім розповідаю про те, що найсмачнішу каву тепер налиють ще і в благодійне горнятко. Це спрацьовує миттєво, приймається легко. Мова не про захмарні внески – тут працюють обсяги, кількість, а не ціна. Кава в благодійному горнятку всього на 3 гривні дорожча, ніж кава в звичайному. Це робить акцію доступною абсолютно кожному охочому приєднатися до неї. І круто, коли сьогодні люди, купуючи смачну каву, при цьому ще й стають причетними до доброї справи – роблять свій внесок у порятунок маленьких сердець. Я дуже люблю цей проект і рада, що він повториться. Адже робити добро – це одна з важливих людських потреб. Потрібно, щоб люди це розуміли», – підсумувала Маша Єфросиніна.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях