Непринципові: на Поштовій площі активісти вимагали хабар від власників нежитлового будинку

Активісти вимагали хабар в 2,5 мільйонів гривень з власників будинку на Поштовій площі

Активісти вимагали хабар в 2,5 мільйонів гривень з власників будинку на Поштовій площі

События
14 июля 2020 15:02

Вночі з 6 на 7 липня група людей в масках і капюшонах вчергове скоїли акт вандалізму та потрощили шибки у нежитловому будинку на Поштовій площі (адреса Поштова площа, 3б).

- Вже тричі активісти зносили паркан та двічі били скло нашого будинку – зізнається представник власника Володимир. – Після останнього акту вандалізму ми навіть оголосили премію за додаткову інформацію про цих вандалів. Вони вже тривалий час штучно нагнітають ажіотаж навколо нашого об'єкта. Ми маємо всі документи: право власності на будівлю, будівельних робіт вже давно не проводимо. Але ще декілька місяців тому на нас виходили представники "активістів", які вимагали хабар в розмірі 2,5 мільйона гривень. За це обіцяли нас лишити в спокої. Враховуючи, що у нас все в порядку з документами, можливість сплати хабаря ми не розглядали. Псевдоактивісти були наполегливими, і вже 5 разів скоїли акти вандалізму. Зараз їх дії розслідують відповідні правоохоронні органи і, впевнені, незабаром вони дадуть їм свою оцінку. Всі отримають по заслугам! Ще раз хочу наголосити: ми не будемо нікому сплачувати хабар і будемо діяти тільки в правовому полі.

Непринципові: на Поштовій площі активісти вимагали хабар від власників нежитлового будинку фото 1Непринципові: на Поштовій площі активісти вимагали хабар від власників нежитлового будинку фото 1

Непринципові: на Поштовій площі активісти вимагали хабар від власників нежитлового будинку фото 2 1Непринципові: на Поштовій площі активісти вимагали хабар від власників нежитлового будинку фото 2

Непринципиальные: на Почтовой площади активисты требовали взятку от владельцев нежилого дома

Ночью с 6 на 7 июля группа людей в масках и капюшонах в очередной раз совершили акт вандализма и побили оконные стекла в нежилом доме на Почтовой площади (адрес Почтовая площадь, 3б).
- Уже трижды активисты сносили забор и дважды били стекло нашего дома, - рассказал представитель владельца Владимир Данилов. - После последнего акта вандализма мы даже объявили премию за дополнительную информацию об этих вандалах. Они уже длительное время искусственно нагнетают ажиотаж вокруг нашего объекта. Мы имеем все документы: право собственности на здание, а строительных работ уже давно не проводим. Но еще несколько месяцев тому назад на нас выходили представители "активистов", которые требовали взятку в размере 2.5 миллионов гривен. За это обещали нас оставить в покое. Учитывая, что у нас все в порядке с документами, вариант уплаты взятки мы не рассматривали. Псевдоактивисты были настойчивыми, и уже 5 раз совершили акты вандализма.
Сейчас их действия расследуют правоохранительные органы. Все получат по заслугам! Еще раз хочу повторить: мы не будем никому платить взяток и будем действовать только в правовом поле.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях