"Театр на Подолі": відвідати виставу Лесі Українки зможе кожен

"Театр на Подолі": відвідати виставу Лесі Українки зможе кожен.

"Театр на Подолі": відвідати виставу Лесі Українки зможе кожен.

События
20 ноября 2020 18:41

У сучасному світі ми давно звикли, що за допомогою смартфону та мобільного інтернету можемо робити майже все. Навчатися, працювати, здійснювати покупки, дивитись улюблені фільми та серіали. Цим уже нікого не здивуєш. А як щодо походу до справжнього театру? 

Завдяки Київстар і "Театру на Подолі" у вас є унікальна можливість переглянути прем’єрну виставу культового мистецького закладу просто зі свого смартфону. Таких прецедентів в нашій країні ще не було. Це цікава, смілива і водночас потрібна в умовах пандемії ініціатива для усіх, хто скучив за культурним життям.

"Театр 360 градусів" - інноваційний арт-проект з елементами 3D, організований українською актрисою Дашою Малаховою і продюсеркою Наталією Чижовою, який має на меті зробити театр доступним для кожного. Його унікальність полягає у поєднанні класичної п’єси з новітніми технологіями. Особливо вражає 3D графіка, можливість перегляду декорацій у форматі 360 та 3D копій акторів. Це створює ефект цілковитої присутності.    

Для перегляду вистави потрібно дві речі: власне сам гаджет і надійний інтернет зв'язок.  Завдяки 4G від Київстар ви можете зробити це у будь-якому місці: вдома, на роботі чи на дачі. Крім того, найбільше в Україні покриття 4G, яке є у Київстар, і яке охоплює 82% населення, надає можливість "завітати до театру" жителям усіх регіонів країни: від обласних центрів до найвіддаленіших сіл. Це особливо актуально для тих поціновувачів театрального мистецтва, хто завжди мріяв потрапити до "Театру на Подолі", але не мав такої можливості. Тепер вона у вас є. З Київстар 4G театр доступний кожному.

Емоції від гри акторів підсилюються найсучаснішим обладнанням. Тут встановлено спеціальну звукову систему, понад 150 світлових приборів, генератор погоди, який створює просто на сцені дим, вітер, туман, дощ і навіть сніг. Усе це дозволяє глядачеві помітити найдрібніші деталі постановки і відчути те, що відчувають актори на сцені.

Прем’єрний показ вистави "Камінний господар" за мотивами драми Лесі Українки стартував 17 листопада і триватиме 10 днів – до 26 числа. Залишилось ще 6 днів трансляцій тож не прогавте свій шанс сходити до театру. Особливо враховуючи те, що на нас чекають чергові "карантинні вихідні", тому перегляд вистави буде чудовою розвагою.

Подивитись виставу можна безкоштовно, але для цього потрібно попередньо зареєструватись та обрати дату і час вистави. Важливо – дивитись виставу можна лише у конкретний час – трансляції у записі немає.

Покази відбуватимуться о 17:00; 19:00; 21:00

Про закулісся реалізації цієї шаленої ідеї, труднощі, репетиції, спілкування акторів, тобто про те, що зазвичай приховане від очей відвідувачів, зняли короткі документальні фільми. Вони краще допоможуть зрозуміти творців "Театру 360 градусів" та їх задум.   

"Театр на Подолі": відвідати виставу Лесі Українки зможе кожен "Театр на Подолі": відвідати виставу Лесі Українки зможе кожен
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях