Чим снідають українці у 2021 році

Чим снідають українці у 2021 році

Чим снідають українці у 2021 році

События
11 июня 2021 18:07

Інтенсивне життя ХХІ століття фактично не залишає людям можливості й часу на приготування смачного й водночас поживного сніданку. Тому дедалі більше українців обирають легкий та корисний варіант — нову питну кашу "Селянська", яку не потрібно варити. Серед її шанувальників уже помітили відомих українських блогерів.

З давніх давен основу харчування українців становили різноманітні каші: крупа просто заливалась водою і зрідка приправлялась маслом чи натуральним медом. Сьогодні існує справді безліч варіацій каш, тому недивно, що українці споживають їх фактично щодня. Особливою популярністю користуються молочні каші, які в якості сніданку обирають приблизно 45% українців.

Натомість 55% українців узагалі не снідають через брак часу, сил чи натхнення для приготування їжі. І це величезна помилка, оскільки за період сну в організм людини не потрапляють ні вода, ні їжа, тобто відбувається таке собі вимушене голодування, і саме сніданок дозволяє наповнити організм поживними речовинами та відновити запас енергії й бадьорості на весь подальший день. Якщо ви не поснідали, існує висока ймовірність, що почуття голоду змусить вас "напихатись" чимось на ходу, через що ви просто перевищите денну норму калорій.

Чим снідають українці у 2021 роціЧим снідають українці у 2021 році

Знаючи це, компанія "Люстдорф" створила унікальний продукт на українському ринку — питну кашу "Селянська", яку не потрібно варити, тому вона ідеально вписується в інтенсивний стиль життя ХХІ століття. Її різні варіації — вівсяна, рисова та гречана — можуть задовольнити потреби кожного.

Чому люди обирають питну кашу "Селянська"

Ряди прихильників каші "Селянська" зростають з кожним днем. Люди обирають її за відсутність доданого цукру та водночас відмінний смак. До того ж, каша, незважаючи на оригінальний питний формат, дарує відчуття ситості й наповнює організм поживними речовинами, тому вона з легкістю може бути повноцінним сніданком.

Споживачі також відзначають зручний формат улюбленої каші. Вона представлена відразу у 2 варіантах: велика сімейна упаковка 750 г та маленька упаковка 250 г, яку легко взяти з собою в школу, інститут чи на роботу. А ще її дуже полюбили наші наймолодші гурмани — діти віком 3—10 років, яких раніше змусити з’їсти кашу на сніданок було нереально. Нині ж складно відірвати діток від упаковки хоч на хвилину — така вже смачна для них "Селянська".

Серед любителів смачного та корисного сніданку вже помітили перших знаменитостей. Наприклад, відома українська блогерка Анастасія Стадник полюбила питну кашу "Селянська" за її приємний смак та легкість у споживанні, при цьому найбільше їй припала до душі саме вівсяна питна каша. До того ж, "Селянська" — це вдалий вибір для її маленької доньки Мілани, якій важко догодити.

Чим снідають українці у 2021 роціЧим снідають українці у 2021 році

Ще одна українська блогерка Аліна Ханумак обирає питну кашу "Селянська" за її природність та відсутність домішок, адже у складі каші лише натуральні інгредієнти: 90% молока і 10% зерна (вівса, гречки чи рису). Тому Аліна й не боїться давати питну кашу своєму синочку Артуру.

Корисна каша, яка завжди під рукою

Щоб приготувати смачний повноцінний сніданок, більше не потрібно довго стояти біля плити та слідкувати, щоб молоко нікуди не втекло чи щось не підгоріло, — досить просто зайти в найближчий супермаркет та вкинути питну кашу "Селянська" у кошик. Представлена каша сьогодні майже у всіх великих маркетах та невеликих крамницях і навіть у інтернет-магазині Rozetka.

А головне, що вартість питної каші "Селянська" вас приємно здивує, адже ціна маленької упаковки складає в середньому 15 грн, а великої — усього 35 грн. А якщо до цього додати ще й часові витрати, переваги готової питної каші "Селянська" очевидні.

Чим снідають українці у 2021 роціЧим снідають українці у 2021 році

Тож інноваційна питна каша "Селянська" уже встигла підкорити серця тисяч споживачів в Україні й довела, що харчуватись корисно та поживно насправді просто. Варто лише придбати готову кашу і можна забути про години, витрачені на приготування їжі.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях