АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві

АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві - фото

АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві - фото

События
23 июля 2021 18:51

24 липня в Києві відбудеться відкриття нового магазину лідера українського ринку плитки та сантехніки АГРОМАТ! Це 23-ій магазин мережі.

Всі гості нового магазину АГРОМАТ зможуть взяти участь у безпрограшній лотереї, отримати приємні бонуси та подарунки. А також, спеціально до відкриття, послуга 3D-візуалізації буде безкоштовною впродовж трьох днів.

Стильний інтер'єр магазину витриманий в сучасній стилістиці - тут максимально зручно розташовані товари, передбачені комфортні зони прийняття рішень з Wi-Fi, де можна попрацювати з архітектором або менеджером. Плитка та сантехніка представлена у вигляді шоурумів з готовими дизайнерськими інтер'єрами.

АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві фото 1АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві фото 1

АГРОМАТ представляє продукцію понад 1000 світових брендів, включаючи всесвітньо відомих виробників. Також в магазині розташовані бренд-зони ексклюзивних пропозицій.

Товар можна вибрати з наявності або замовити зі складу постачальника. Асортимент налічує більше 50 000 товарів. Здійснюється адресна доставка, є можливість самовивозу.

АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві фото 2 1АГРОМАТ відкриває новий магазин в Києві фото 2

Ласкаво просимо в АГРОМАТ за адресою: вул. Лобановського, 120 з 10:00 до 20:00 кожен день. Офіційне відкриття відбудеться 24 липня о 12:00.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях