Не мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ

Не мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ

Не мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ

События
17 сентября 2021 09:48

Як оформити ванну кімнату стильно? Які дизайни інтер'єру модні в цьому році? Які матеріали для ремонту вибирати, на які декори звернути увагу? Як перетворити просто ремонт у красивий дизайн і не заплутатися у власних ідеях?

Представляємо вам 5 ванних кімнат, які ви на власні очі можете побачити в салоні АГРОМАТ на вул. Шота Руставелі, 44.

1.

Раковини, змішувачі Gessi, ванна Cielo, мозаїка Bisazza Раковини, змішувачі Gessi, ванна Cielo, мозаїка Bisazza

Дизайн в стилі лофт в актуальній обробці змішувачів фабрики Gessi - Cooper Brushed з окремостоячою ванною Cielo. Лофт цікавий тим, що він допускає наявність аксесуарів з інших напрямків дизайну. Тобто, не потрібно перетворювати власну ванну кімнату в санвузол промислового підприємства. У стилі лофт вітаються арт-об'єкти - картини, скульптури, фотопанно - адже цей напрям з'явився завдяки художникам.

2.

Не мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ фотоНе мінімалізмом єдиним: 5 ванних кімнат від АГРОМАТ фото

Сантехніка та душова кабіна Duka, душова система Hansgrohe, меблі Geberit, ванна Treesse, плитка La FaenzaСантехніка та душова кабіна Duka, душова система Hansgrohe, меблі Geberit, ванна Treesse, плитка La Faenza

Окремостояча ванна Treesse із дзеркальною панеллю відображає плитку, візуально збільшуючи приміщення. Акцентний елемент - плитка від La Faenza колекції ORO. Душова кабіна Duka представлена з безпечною системою плавного закриття дверей.

3.

Сантехніка Karol, меблі та ванна Antonio Lupi, плитка Roberto CavalliСантехніка Karol, меблі та ванна Antonio Lupi, плитка Roberto Cavalli

Ванна кімната в сучасному стилі дає широке поле для реалізації найсміливіших задумів і рішень. Допускаються експерименти з кольоровим оформленням, фактурою і формою кожного елемента дизайну. Для дотримання стилістики необхідно використовувати максимально лаконічні і елегантні деталі. У ванній кімнаті з великим вікном прекрасно буде виглядати окремостояча ванна від Antonio Lupi зі штучного білого каменю Cristalplant.

4.

Меблі Oasis, торшер Masiero, плитка Roberto Cavalli Меблі Oasis, торшер Masiero, плитка Roberto Cavalli

Неокласика - збірний образ класичних напрямків різних часів. Інтер'єр при цьому виглядає свіжо і сучасно. Варто лише відмовитися від помпезності та вичурності. Меблі італійської фабрики Oasis в композиції зі змішувачами Bongio ідеально гармоніюють з торшером фабрики Masiero.

5.

Меблі Idea Group, плитка PORCELANOSA (VENIS)Меблі Idea Group, плитка PORCELANOSA (VENIS)

Меблі від фабрики Idea group з фасадом з античного дуба прекрасно впишуться в стилістику будь-якого інтер'єру. Згідно з тенденціями 2021 року, рішення, які наближають нас до природи все ще актуальні.

До речі, весь товар з шоурумів також можна придбати в салоні. За потреби менеджери прорахують необхідну кількість плитки саме для вашої ванної кімнати, а також нададуть послугу 3D-візуалізації.

АГРОМАТ на вул. Шота Руставелі, 44 – це 1100 кв. м плитки, сантехніки, меблів та інших товарів для облаштування ванної кімнати і всього будинку, що розмістилися в самому серці столиці. Тут представлена продукція таких брендів, як: Gessi, Cielo, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Antonio Lupi, Roberto Cavalli, PORCELANOSA, La Faenza, Bisazza та інших. Мережа пропонує найбільший в Україні вибір керамічної плитки та сантехніки. АГРОМАТ співпрацює з понад тисячею брендів з усього світу. Якщо товар не представлений в салоні, його можна привезти під замовлення.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях