Довірте свою безпеку та спокій фахівцям

Довірте свою безпеку та спокій фахівцям.

Довірте свою безпеку та спокій фахівцям. Фото надане рекламодавцем.

События
17 декабря 2021 15:41

Безпека належить до базових людських потреб. Це означає, що допоки існує усвідомлення, що є якась загроза життю та добробуту, ніхто не може належним чином дбати про щось інше. Із давніх-давен люди вивчають небезпечні ситуації, щоб уникати їх і запобігати їм. І, якщо ви хочете бути спокійним - довіртеся професіоналам компанії ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ. По-перше, спеціалісти, робота яких пов’язана з постійним ризиком, мають знання, витримку, вміють миттєво аналізувати те, що відбувається навкруги, оцінювати ситуацію і приймати правильні рішення. По-друге, у компанії ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ є необхідне обладнання та досвід.

Фото надане рекламодавцем.Фото надане рекламодавцем.

За 3-7 хвилин із травматичною зброєю

Компанія ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ задає стандарти професіоналізму, адже співробітники проходять спеціальну підготовку та завжди працюють над покращенням навичок. Перш за все, це швидке реагування - 60 власних мобільних груп у 10 населених пунктах України та більше 300 транспортних засобів пересування (авто та мото) дають реальну можливість компанії встигнути доїхати на об’єкт за 3-7 хвилин після отримання сигналу тривоги. Екіпаж прибуває у повній бойовій  готовності, оснащений травматичною зброєю.

Гарантувати безпеку та спокій кожному клієнту можуть лише висококваліфіковані фахівці. Підтримувати прекрасну фізичну форму співробітникам компанії ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ допомагають регулярні тренування у спортивному залі, а рівень володіння зброєю підвищують практичні заняття з вогневої підготовки у стрілецькому тирі.

Фото надане рекламодавцем.Фото надане рекламодавцем.

Вам охорону периметра чи бодігарда?

Компанія надає широкий спектр послуг. Це і охорона житла: квартир, котеджів, приватних будинків, дач (з огляду на місце розташування, захист заміського об’єкту має свої особливості, як правило він включає розширену комплектацію систем захисту). Це і безпека бізнесу - охорона підприємств, офісів, складських приміщень, магазинів, банків, МАФів, кафе, ресторанів, будмайданчиків, великих територій тощо. А також забезпечуємо фізичну охорону об’єктів, масових заходів; супровід вантажів, морських суден, послуги особистого охоронця тощо.

Під надійною охороною - безпека та спокій.Під надійною охороною - безпека та спокій. Фото Рexels

Без перерв і вихідних під пильним оком

Якісні послуги із захисту комерційних об’єктів неможливі без надійних охоронних систем. Тривожні оповіщення про спроби проникнення у приміщення відображаються у спеціальному мобільному застосунку. Програма, встановлена на смартфоні, дозволяє і керувати обладнанням у дистанційному режимі: поставити чи зняти об’єкт з охорони, перевірити роботу приладів чи увімкнути режим «Залишаюся вдома».

Охоронна система монтується за один день і підключається до цілодобового моніторингу: об'єкт контролюється  без перерв і вихідних, незважаючи на відсутність електроенергії або спроби блокування каналів зв'язку.

Надійними помічниками є пультова охоронна сигналізація - комплекс заходів, спрямованих на охорону об'єкта різними технічними засобами; системи відеонагляду - «очі» відеоспостереження, саме від камер залежить правильний збір відеоматеріалу; кнопка тривоги - безпека на відстані витягнутої руки; системи контролю доступу - комплекс технічного устаткування, який реалізує пропускний режим на об'єкті. Залежно від його специфіки, використовуються такі технічні засоби: електронні ключі, турнікети, шлагбауми, електромагнітні замки, клямки, кодові панелі, аудіо- та відеодомофони тощо.

Пильне око не дрімає.Пильне око не дрімає. Фото Рexels

Консультації та допомога при виборі послуги та гнучкі ціни

Який обрати спосіб захисту, який би гарантував безпеку та спокій, звісно ж, вирішує клієнт, однак часто буває важко правильно зорієнтуватися у великому спектрі послуг. Спеціалісти компанії ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ у стислий термін обстежують об'єкт та пропонують оптимальну схему охорони; використовуючи лише найсучасніше обладнання та технології, мінімізують і витрати на послуги.

Варто зазначити, що компанія несе повну матеріальну відповідальність за збереження майна. ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ має всі необхідні ліцензії та дозволи державного зразка на провадження діяльності у сфері охорони та безпеки.

Телефонувати можна і вночі

Також варто зазначити, що зберігати безпеку та спокій допомагає цілодобова техпідтримка 24/7, незалежно від календарної дати або часу звернення.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях