Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії"

Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії".

Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії". Фото: надане рекламодавцем

События
15 сентября 2022 17:54

Українські виробники під час повномасштабної війни — які вони? Сміливі, відповідальні, незламні? Чи турбуються про якість продукції та безпеку споживачів? 

Відповідь на ці запитання шукали блогери Ліза Глінська та команда проєкту "Їжа Файного міста". У своїх репортажах вони перевірили виробництво бренду молочних продуктів "Молокія". Мінімізація людського чинника, стерильність процесу й молочно-вершкова безпека — такий вердикт винесли популярні фудблогери.

"За добу на заводі можуть переробити понад 500 тонн молока", — ділиться у блозі Ліза Глінська. Вона відвідала завод "Молокії", де зустрілася з працівниками, які відповідають за різні етапи виробничого процесу — від лабораторних перевірок до фасування. Ліза назвала підприємство "космічним кораблем", оскільки виробництво там повністю автоматизоване й відповідає вимогам стерильності.

Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії".Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії". Фото: надане рекламодавцем

Фермерське молоко, розповідає блогерка, спочатку перевіряють на якість і безпечність. Далі його очищують від недружніх бактерій і спор. Потім молоко заливається до сепаратора, що розділяє його на знежирене та вершки. Вершки охолоджуються, тестуються й лише тоді потрапляють на перероблення. Вершкове ж масло народжується шляхом пастеризації та подальшого спеціального оброблення в маслоутворювачі.

Зі свого боку команда "Їжі Файного міста" зазначила, що виробництво налаштоване так, аби звести участь людини до нуля. А робітники заводу, перед тим як потрапити в цехи, проходять планові огляди медиків і санітарні пости. 

Перевіркою заводу тернопільські блогери не обмежилися, відвідавши й ферми, в яких торгова марка "Молокія" бере молоко. Серед них — господарства ТОВ "Бучачагрохлібпром" на Бучаччині. Там запевнили, що своїм пріоритетним завданням вважають створення комфортних умов для корів, аби ті були задоволені й давали багато молока. На фермах не лише працюють кондиціонери — для худоби передбачені спеціальні килимки та 16 видів корму, а під час доїння на каруселі грає заспокійлива музика!

Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії".Молочний космічний корабель: Ліза Глінська та "Їжа Файного міста" перевірили завод "Молокії". Фото: надане рекламодавцем

"Молокія" — український бренд молочних продуктів, що на ринку вже понад 20 років. З початку повномасштабної війни компанія активно надає гуманітарну допомогу та розвозить її у найгарячіші точки, водночас продовжуючи забезпечувати продукцією магазини.

В "Молокії" надають якості надважливого значення. Тут дотримуються міжнародного стандарту ISO 22000 щодо якості й безпеки продукції. Завод працює на сучасному обладнанні. Команда бренду прискіпливо обирає пакувальні матеріали й щодня доставляє продукцію в магазини, де стежить за умовами її зберігання й термінами придатності.

Тож можна зробити висновок, що чимало українських виробників, попри все, зберігають й обстоюють якість. Адже в цьому криється турбота про країну та боротьба воїнів підприємницького фронту.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях