Наш ресторан називається "RAY", і ця назва включає в себе два великих важливих значення. "Ray" – в перекладі з англійської означає "промінь". Прямий, яскравий і без зайвих деталей. Простір RAY не заграє з вами, а створює фон для зустрічей, дозволяючи зосередитися на головному: меню і темі розмови. Ресторан умовно розділений на дві зони: гастрономічний простір з витонченими стравами та великою винної картою. А також бар RAY - територія з відкритою кухнею, живим вогнем і активною барною стійкою. Cлоган можна інтерпретувати також як RESТАURANT AND YOU - ресторан і ви. Це ваш ресторан і ваш особистий простір. Тут є все для комфортного проведення часу. Концепція кухні ресторану – це збалансована кухня з нордичним характером з максимальним використанням українських продуктів та фермерської продукції. Пошук і поєднання цікавих смаків. Шеф-бармен, Кужавський Андрій, переможець Bar Spirit Cup, гуру барної культури і міксологіі.